Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Αλλαγή Μπαταρίας Ipad 2 – Βρείτε Ειδικούς

Αλλαγή Μπαταρίας Ipad 2 – Βρείτε Ειδικούς

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην μπαταρία, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα. Το πίσω κάλυμμα συγκρατείται στη θέση του με κλιπς και σφραγίζεται με κόλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή για να ξεκολλήσετε το πίσω κάλυμμα, αν χρειαστεί.

Αφού αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα, μπορείτε να δείτε ότι το iPad 2 σας διαθέτει στο εσωτερικό του μια αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς. Κρατιέται στη θέση της με κλιπς στο ένα άκρο και είναι κολλημένη στο κάτω άκρο της.

Αλλαγή Μπαταρίας Ipad 2 – Βρείτε τους Ειδικούς

Η αλλαγή μπαταρίας Ipad 2 πρέπει να γίνεται από ειδικούς επαγγελματίες. Δεν προτείνεται να ακολουθήσετε μόνοι σας την αντικατάσταση, εκτός αν έχετε γνώση στο πως να προχωρήσετε.

iPad: Αφαίρεση της πίσω πλευράς

Όταν αντικαθιστάτε την μπαταρία του iPad σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε το πίσω μέρος. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας κρατώντας πατημένο το κουμπί αναστολής λειτουργίας/αφύπνισης στο επάνω μέρος της συσκευής σας για περίπου πέντε δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη Slide to power off (Διαφάνεια για απενεργοποίηση) και, στη συνέχεια, σαρώστε από τα δεξιά προς τα αριστερά αυτό το μήνυμα για να απενεργοποιήσετε το iPad σας.
  • Αφαιρέστε την πίσω πλευρά εισάγοντας ένα εργαλείο-σπάτουλα στη ραφή μεταξύ της πίσω πλευράς και του σώματος του iPad κατά μήκος της αριστερής πλευράς του (αν το κοιτάτε από πίσω). Χρησιμοποιήστε το ίδιο εργαλείο ή ένα άλλο επίπεδο πλαστικό αντικείμενο, όπως μια πιστωτική κάρτα ή μια επαγγελματική κάρτα, για να το τραβήξετε απαλά προς τα πάνω κατά μήκος αυτής της ραφής μέχρι να ξεκολλήσει από τα κλιπ του και στα δύο άκρα- στη συνέχεια, τραβήξτε το απαλά προς τα πάνω και προς τα έξω, όπως χρειάζεται, για να το αφαιρέσετε εντελώς από το περίβλημά του μπροστά από το σημείο όπου το αποσυνδέσατε στο βήμα παραπάνω.
Διαβάστε  Πώς καθαρίζω το πλυντήριο ρούχων που ανοίγει από πάνω;

 

Εντοπισμός της μπαταρίας

Η μπαταρία του iPad 2 βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής, σε ένα χώρο μεταξύ της κύριας λογικής πλακέτας και του περιβλήματος.

Για να την αφαιρέσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αφαιρέστε όλα τα εξωτερικά στρώματα της θήκης του iPad 2. (Αν δεν έχετε θήκη στο iPad 2 σας, παραλείψτε αυτό το βήμα).

 

Αφαίρεση της μπαταρίας από το ipad

  • Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα από το iPad 2.
  • Αφαιρέστε το καλώδιο σύνδεσης της μπαταρίας από τη λογική πλακέτα ανασηκώνοντάς το προς τα πάνω και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε το από την υποδοχή του στη λογική πλακέτα. Η αποσύνδεση αυτού του καλωδίου δεν είναι καθόλου δύσκολη, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε για να μην προκαλέσετε ζημιά σε κάποιο από τα εξαρτήματα ή τους συνδέσμους του, τα οποία είναι εύθραυστα και μπορεί να σπάσουν εύκολα αν τα χειριστείτε λάθος ή τα αποσυνδέσετε με ακατάλληλο τρόπο.
  • Χρησιμοποιήστε ένα πεταλοειδές κατσαβίδι για να αφαιρέσετε έξι βίδες που συγκρατούν στη θέση τους ένα εσωτερικό στήριγμα που βρίσκεται κάτω από ένα πάνελ πρόσβασης στην επάνω άκρη της πίσω θήκης του iPad 2

 

Αντικατάσταση της μπαταρίας iPad 2

  • Πριν ξεκινήσετε, απενεργοποιήστε το iPad 2 και αφαιρέστε την κάρτα SIM, αν έχετε.
  • Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα και την μπαταρία, σηκώνοντάς τα με ένα πλαστικό εργαλείο ανοίγματος ή ένα σπάτουλα.
  • Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκι ή άλλο εργαλείο για να αφαιρέσετε την παλιά μπαταρία από τις αυτοκόλλητες λωρίδες της και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη νέα μπαταρία και επανατοποθετήστε τις αυτοκόλλητες λωρίδες της στην αρχική τους θέση. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συνδέσεις είναι σωστά συνδεδεμένες πριν αντικαταστήσετε το πίσω κάλυμμα. Συναρμολογήστε ξανά τη συσκευή σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!
Διαβάστε  Αιμορροΐδες - Αίτια και Αντιμετώπιση

 

Επανατοποθετήστε το πίσω μέρος του ipad 2.

Απενεργοποιήστε το iPad 2 και επανατοποθετήστε το πίσω μέρος.

Δοκιμάστε τη μπαταρία σας ενεργοποιώντας τη συσκευή σας, ελέγχοντας αν έχει αρκετή ενέργεια για να λειτουργεί κανονικά. Αν δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην απόδοση, ίσως έχετε ελαττωματική μπαταρία και πρέπει να την αντικαταστήσετε με άλλη.

Αν όλα ελέγχονται όπως αναμενόταν, δοκιμάστε την οθόνη σας ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές και παρακολουθώντας βίντεο ή παίζοντας παιχνίδια για τουλάχιστον μία ώρα. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, τότε μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή κανονικά με τη βεβαιότητα ότι δεν θα πεθάνει ξαφνικά λόγω προβλήματος με τα εξαρτήματά της, όπως κακή σύνδεση μεταξύ δύο τμημάτων εντός του κυκλώματός της (π.χ. δύο τσιπ).

Η δοκιμή και των δύο κουμπιών που ελέγχουν τα επίπεδα έντασης καθώς και των οθονών αφής θα βοηθήσει επίσης να εξαλειφθούν τυχόν ανησυχίες σχετικά με το αν κάποιο άλλο εξάρτημα θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με το πόσο καλά λειτουργεί αυτός ο υπολογιστής- ακόμη και αν μόνο ένα κουμπί δεν λειτουργεί σωστά με την πρώτη ματιά, τότε μην ανησυχείτε γιατί πιθανότατα δεν έχει συμβεί ακόμη κάτι σοβαρό! Θα πρέπει πάντα να δοκιμάζετε τα ηχεία πριν αγοράσετε καινούργια, διότι ακόμα και αν εξωτερικά φαίνονται μια χαρά (π.χ. ορατές γρατζουνιές) εσωτερικά μπορεί να δυσλειτουργούν λόγω του ότι είναι βρώμικα στο εσωτερικό τους από τη συσσώρευση σκόνης με την πάροδο του χρόνου χωρίς να το έχει καταλάβει κανείς μέχρι τώρα.”

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το επισκευασμένο ipad σας

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το επισκευασμένο iPad σας! Η Αλλαγή Μπαταρίας Ipad 2 έχει γίνει και η συσκευή σας είναι σαν καινούργια.

Διαβάστε  6 Ιδέες Ανακαίνισης Κουζίνας των Ονείρων σας

Έχετε στη διάθεσή σας τις ακόλουθες επιλογές: Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση:

1: Πουλήστε το επισκευασμένο iPad στο Marketplace. Θα μπορούσατε να βγάλετε ένα ικανοποιητικό κέρδος από τη μεταπώληση της πρόσφατα επισκευασμένης συσκευής σας.

2: Χαρίστε το σε κάποιον που έχει ανάγκη ένα παλαιότερο μοντέλο iPad (και μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ). Ο παραλήπτης σας θα σας ευχαριστεί που του κάνατε ένα τόσο σπουδαίο δώρο!

3: Περιμένετε μέχρι η Apple να αποφασίσει να κυκλοφορήσει τα iPad της επόμενης γενιάς και στη συνέχεια πουλήστε το δικό σας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer