Ανακαίνιση – Κατασκευή Ιατρείου

Ανακαινίσεις και Κατασκευές Ιατρείων - Βρες Κατασκευαστική Εταιρεία

Η ανακαίνιση ιατρείου θεωρείται συχνά μια χρονοβόρα, δαπανηρή και επίπονη διαδικασία. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις, ιδιαίτερα εκείνες στον ιατρικό τομέα, πρέπει να ενημερώνουν τακτικά το ιατρείο τους για να φιλοξενήσουν νέο εξοπλισμό. Με τον κατάλληλο εργολάβο ανακαίνισης και κατασκευής ιατρείου για να παρέχει τις απαραίτητες ενημερώσεις, οι κλινικές και τα ιατρικά γραφεία μπορούν να απολαύσουν τα ακόλουθα οφέλη από την κατάλληλη αναδιαμόρφωση:

 • Η κλινική ή ιατρείο θα φαίνονται απόλυτα καθαρά
 • Προσφέρει αισθητική έλξη στους πελάτες
 • Παρέχει καταλύματα για νέο/ενημερωμένο εξοπλισμό Επιτρέπει την επέκταση του κτιρίου και την επανατοποθέτηση του χώρου
 • Οι ανακαινίσεις μπορούν να κεφαλαιοποιηθούν
 • Οι νέες ανακαινίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ευκαιρία μάρκετινγκ/διαφήμισης
 • Η αναδιοργάνωση της κλινικής επιτρέπει την ταυτόχρονη αναδιοργάνωση του συστήματος λειτουργίας
 • Παρέχει μια ευκαιρία για δημιουργικότητα στη διακόσμηση, τη διάταξη, τους παιδικούς χώρους κ.λπ.
 • Ευκαιρία παροχής καλύτερης πρόσβασης σε αναπηρικό αμαξίδιο/αναπηρία
 • Δυνατότητα αναθεώρησης και διατήρησης προτύπων επιθεώρησης ασφαλείας
 • Ενσωματώστε τη σύγχρονη τεχνολογία για να διευκολύνετε την εμπειρία του πελάτη
 • Αφαιρέστε τον παλιό ή περιττό εξοπλισμό
 • Καλύτερη διαχείριση των χώρων αναμονής ασθενών, των γραφείων κ.λπ.
 • Φιλοξενία για ανάπτυξη/επέκταση κλινικής
 • Συμβάλετε σε μια ικανοποιητική/άνετη εμπειρία πελάτη

Όπως οι περισσότεροι επαγγελματικοί χώροι, έτσι και οι κλινικές, ιατρεία καλούνται να ανταποκριθούν στην ανάγκη δημιουργίας χώρων με λειτουργική και αισθητική αρμονία, ώστε να συμβαδίζουν με τη γνώση της σύγχρονης κοινωνίας, που ενισχύει τη δυναμική της εικόνας περισσότερο από ποτέ. Τόσο η αίθουσα αναμονής όσο και ο χώρος εξέτασης πρέπει να είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι και διαμορφωμένοι ανάλογα με την ειδικότητα του κάθε γιατρού και την πελατεία στην οποία απευθύνονται.

Είναι προφανές ότι διαφορετική θα είναι η διαμόρφωση ενός οδοντιατρείου που θα απευθύνεται και στα δύο φύλα και άλλη μιας γυναικολογικής κλινικής που φιλοξενεί κυρίως το γυναικείο φύλο. 

 

Χρωματική Μελέτη Χώρου

Η επίδραση του χρώματος στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό η χρωματική παλέτα του χώρου είναι μια από τις πιο βασικές παραμέτρους που πρέπει να μελετηθούν πριν την ανακαίνιση ενός ιατρείου.

Παλαιότερα οι περισσότεροι ιατρικοί χώροι και οι αίθουσες αναμονής διαμορφώνονταν με ζεστές και κυρίως πορτοκαλί αποχρώσεις που θεωρούνταν ότι έδιναν περισσότερη ζεστασιά στο χώρο. Ωστόσο, αυτή η πρακτική εξαφανίζεται τώρα καθώς νέες μελέτες και έρευνες αλλάζουν τη γνώση σχετικά με το συγχρονισμό χρωμάτων.

Ερευντές σε μελέτες διαπίστωσαν ότι πολλά χρώματα που είναι κλισέ και μέχρι τώρα σηματοδοτούσαν διαφορετικές στιγμές της κοινωνικής ζωής δεν ισχύουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μελέτης είναι το πορτοκαλί χρώμα που συνδέεται με την ευεξία και την ισορροπία, ωστόσο είναι αδιάφορο, ακόμη και ανεπιθύμητο από τους περισσότερους ενήλικες.

Οι σύγχρονες τάσεις κάνουν χρήση όλης της χρωματικής παλέτας ανάλογα φυσικά με τη φύση της πρακτικής και πιο εξειδικευμένες ανάλογα με τη χρήση του κάθε χώρου

 

Ανακαίνιση Κλινικών και ιατρείων

Επομένως, όταν μιλάμε για κλινικές ενηλίκων, δίνεται μεγάλη έμφαση τόσο στην αίθουσα αναμονής όσο και στην αίθουσα εξετάσεων. Στους χώρους αναμονής προτιμώνται τα παστέλ χρώματα και οι χρωματικές αλληλουχίες, χωρίς φυσικά να αποκλείονται πιο έντονες αποχρώσεις, ενώ οι χώροι εξέτασης χαρακτηρίζονται από ελάχιστες χρωματικές αντιθέσεις ανάλογα με την ειδικότητα του γιατρού και τον εξοπλισμό που απαιτείται να έχει.

 

Παιδιατρικές Κλινικές

Η περιποίηση του χώρου είναι εντελώς διαφορετική όταν προορίζεται για παιδιά. Σε αντίθεση με τις κλινικές ενηλίκων, οι κλινικές που απευθύνονται σε νεαρούς ασθενείς χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και εικόνες. Οι ήρωες κινουμένων σχεδίων ξεκινούν από την αίθουσα αναμονής και ακολουθούν τα μηχανήματα στον χώρο των εξετάσεων. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ιστορία όσο το δυνατόν πιο δίκαιη, που θα αποσπά την προσοχή των παιδιών και θα κρατά τα μάτια τους απασχολημένα, ώστε η παραμονή τους στο ιατρείο να γίνει μια πιο ευχάριστη και λιγότερο τρομακτική εμπειρία.

 

Οικοδομικά Υλικά

Πέρα από τη χρωματική μελέτη του χώρου, πολύ σημαντικά είναι και τα δομικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση του ιατρείου σας. Και σε αυτή την περίπτωση καταλυτικό ρόλο στην επιλογή των υλικών θα παίξει η ειδικότητα του ιατρείου και το κοινό του.

 

Ανακαίνιση και Κατασκευή Κλινικών για Ενήλικες

Στην ανακαίνιση κλινικών για ενήλικες ασθενείς κυριαρχεί η απλότητα, οι καθαρές επιφάνειες και φυσικά τα ποιοτικά δομικά υλικά. Συχνά προτιμάται η προσθήκη υλικών όπως το ξύλο και το γυαλί για να διαφοροποιηθούν οι λευκές και οι εκρού επιφάνειες που κυριαρχούν στο χώρο και να δώσουν έναν πιο έντονο χαρακτήρα.

 

Ανακαίνιση και Κατασκευή Παιδικής Κλινικής

Για την ανακαίνιση ιατρείων βρεφών και μικρών παιδιών χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας οικοδομικά υλικά, αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στην ανάδειξη ενός οικείου και πιο φιλικού χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός του χώρου και η ειδική διαμόρφωση του ιατρείου βασίζεται στην ψυχολογία των παιδιών.

 

Ανακαίνιση Ιατρείων από τους Ειδικούς

Στο Pasignosto παρουσιάζουμε κξατασκευαστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν πλήρεις ανακαινίσεις παντός τύπου κλινικών και δεσμεύονται να δημιουργούν λειτουργικά και αισθητικά τέλεια έργα. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των εταιρειών είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες του κλάδου σας.

Για να σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ακολουθούν μια σειρά βημάτων που επιτρέπουν να διασφαλίσουν ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ανακαίνιση του ιατρείουσας.

 

Μελετάνε τον ψυχοσυναισθηματικό χαρακτήρα του χώρου: Εκτός από τη σοβαρότητα και την ασφάλεια που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν χώρο υγείας, μελετάνε τη γενική αίσθηση που θέλουν οι πελάτες να απεικονίζουν το γραφείο τους ανάλογα με το αντικείμενο στο οποίο ειδικεύονται. 3

 

3D απεικόνιση του σχεδίου: Η διακοσμητική ομάδα της εταιρείας μας εργάζεται ακούραστα για να δημιουργήσει το σχέδιο για τον ανανεωμένο χώρο σας και σας το παρουσιάζει σε 3D για να έχετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα του χώρου 

 

Σχεδιασμός φωτισμού: Ένας επαγγελματικός χώρος και ειδικά ένας χώρος υγείας δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένος χωρίς εκτενή μελέτη του σωστού φωτισμού του. 

Η ομάδα των εταιρειών που θα βρείτε στο Pasignosto πραγματοποιούν μια πλήρη μελέτη φωτισμού του χώρου σας και σας παρουσιάζει αποτελεσματικές λύσεις για όλα τα απαραίτητα είδη φωτισμού, δηλαδή τον γενικό φωτισμό κάθε δωματίου, τον φωτισμό εργασίας με έμφαση στις αίθουσες εξέτασης και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που θα ενισχύσει την χαρακτήρα του γραφείου του πελάτη. 

 

Πρακτική υλοποίηση του έργου: Μετά την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω ενεργειών, η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση του έργου στην πράξη με ιδιαίτερη προσοχή στην υγειονομική διάσταση του έργου και ιδιαίτερα με απόλυτο σεβασμό των κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης. Ο χώρος που στεγάζει ένα ιατρείο επηρεάζει πολύ τόσο την ψυχολογία των ασθενών όσο και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων σε αυτό. Εμπιστευτείτε επαγγελματίες για την ανακαίνιση του ιατρείου σας και αποκτήστε έναν χώρο με τη λειτουργικότητα και την αισθητική που πρέπει να έχει ένας χώρος στον τομέα της υγείας.

 

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer