5 συμβουλές για να ανανεώσετε την κουζίνα σας

5 συμβουλές για να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οικιακά περιβάλλοντα. Με τον ερχομό της πανδημίας, ανακαλύψαμε ξανά την ευχαρίστηση να μαγειρεύουμε και να είμαστε μπροστά στο μάτι της κουζίνας, προσέχοντας περισσότερο τη διατροφή μας. Αυτή είναι μια νέα συνήθεια που υπαγορεύεται επίσης από τον πολλαπλασιασμό της έξυπνης εργασίας που έχει αναγκάσει πολλούς ανθρώπους στο σπίτι, μειώνοντας την πιθανότητα μετακίνησης. Και ο καθιστικός τρόπος ζωής, όπως γνωρίζουμε, είναι σκληρός εχθρός της υγείας και της διατήρησης ενός υγιούς βάρους. Μια νέα προσέγγιση στη διατροφή, με μεγαλύτερη χρήση του χρόνου για την προετοιμασία του φαγητού, έχει ως εκ τούτου αλλάξει τον τρόπο ζωής του χώρου της κουζίνας. Υπάρχει ανάγκη να γίνονται όλο και περισσότερες αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές για την προσαρμογή αυτού του περιβάλλοντος στον νέο τρόπο ζωής. Ακολουθούν 5 συμβουλές για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με πρωτοτυπία, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις.

Ανανεώστε την αισθητική με επιστρώσεις

Μπορείτε να ανανεώσετε την αισθητική της κουζίνας σας χάρη στις επικαλύψεις, για να εφαρμοστούν σε ολόκληρο τον τοίχο ή μόνο σε ένα μέρος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό σχέδιο σε μονόχρωμα και με κανονικές υφές ή να πειραματιστείτε με νέα υλικά με πιο έντονα χρώματα και φλοράλ και γεωμετρικά σχέδια. Ένας πολύ μοντέρνος τύπος διακόσμησης είναι το boiserie, μια ιδιαίτερη ξύλινη επένδυση που δίνει στα δωμάτια φυσικότητα και γαλήνη, εμπνευσμένη από το σκανδιναβικό στυλ.

Κουζίνα υψηλής τεχνολογίας με έξυπνες συσκευές

Στις σύγχρονες κουζίνες, η τεχνολογία έχει γίνει ο νούμερο ένα σύμμαχος. Βοηθά στη μείωση του χρόνου προετοιμασίας και βελτιστοποιεί την κατανάλωση. Από αισθητικής άποψης είναι επίσης ιδανικό για την ανακαίνιση του περιβάλλοντος χωρίς μεγάλες αλλαγές. Για να κάνετε την κουζίνα σας υψηλής τεχνολογίας, μπορείτε να αγοράσετε ψυγεία και φούρνους έξυπνης τεχνολογίας ή μικρές πολυλειτουργικές συσκευές, όπως επεξεργαστές τροφίμων ή έξυπνους απορροφητήρες.

Διαβάστε  Ιδέες για διακόσμηση βάζων

Σύγχρονη ατμόσφαιρα με νέο φωτισμό

Ο φωτισμός είναι μια θεμελιώδης πτυχή για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα και στην κουζίνα. Εκτός από την καλή διαχείριση του φυσικού φωτός, η τάση είναι ο εξοπλισμός της κουζίνας με φώτα LED που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας. Συνιστούμε μια έξυπνη διάταξη που σας επιτρέπει να διαχέετε ολόκληρο το δωμάτιο δημιουργώντας φωτεινά σημεία αφιερωμένα στους χώρους προετοιμασίας του φαγητού. Η συμβουλή είναι να επικοινωνήσετε με ειδικούς του κλάδου για να έχετε έναν αρμονικό σχεδιασμό με συνεκτικές και κατάλληλες προτάσεις για το περιβάλλον που θέλετε να ανακαινίσετε. Τα στυλ που προτείνει το E-Anakainizo που παρουσιάζονται, σας επιτρέπει να αναπτύξετε εξατομικευμένες λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά γούστα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καθενός.

Αλλάξτε τα αξεσουάρ επίπλωσης

Τα αξεσουάρ επίπλωσης είναι τα στοιχεία που δίνουν περισσότερο χώρο στη δημιουργικότητα, ακόμη και κατά την ανακαίνιση της κουζίνας. Μία από τις τάσεις που ακολουθούνται περισσότερο είναι η τοποθέτηση καλαθιών, συρταριών και εκτεθειμένων ράβδων στους τοίχους, δημιουργώντας ένα είδος τοιχογραφίας που εξατομικεύει τον χώρο και ζεσταίνει το περιβάλλον, κάνοντάς τον πιο φιλόξενο. Τα έπιπλα και τα ράφια μπορούν να τοποθετηθούν με μαγειρικά σκεύη, βάζα με μπαχαρικά και φυτά. Το τελικό αποτέλεσμα μεταφέρει ευεξία, είναι πρωτότυπο και αρμονικό.

Ανανεώστε το στυλ

Η αλλαγή των βρυσών είναι ένας τρόπος να ανανεώσετε και το στυλ της κουζίνας σας. Η κλασική βρύση μονού μοχλού με μίξερ μπορεί να αντικατασταθεί με ένα μοντέρνο και ντιζάιν στόμιο, επίσης έγχρωμο, εξοπλισμένο με φίλτρο για τη βελτίωση της γεύσης και της ποιότητας του νερού ή εμπλουτισμένο με αφαιρούμενο ντους που διευκολύνει το πλύσιμο και τον καθαρισμό των τροφίμων. Η τάση για το 2022 είναι η τοποθέτηση μαύρων κρουνών, που δίνει στο περιβάλλον ένα κομψό και μοντέρνο στυλ.

Διαβάστε  Κόστος Μετακόμισης - Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer