Ανυψωτικά Μηχανήματα

Κάποια στιγμή στη ζωή σας, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί πώς να μεταφέρετε βαριά αντικείμενα. Καναπέδες, γραφεία, τραπέζια, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα βαριά έπιπλα μπορεί να είναι δύσκολο να μεταφερθούν με άλλους ανθρώπους, πόσο μάλλον μόνοι σας. Αυτή η απογοητευτική αλλά αναπόφευκτη κατάσταση εμφανίζεται όταν μετακομίζετε. Γι αυτό υπάρχουν τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα αναβατόρια. Αυτό που χρειάζεστε είναι έμπειρους επαγγελματίες.

 

Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για μεγάλα αντικείμενα, οι μύες μας δεν είναι πάντα έτοιμοι για το έργο. Ευτυχώς, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μας για να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε στρατηγικές τακτικές, ώστε να σας βοηθήσουν να σηκώνετε μόνοι σας βαριά αντικείμενα. Με τις παρακάτω τεχνικές, θα μπορείτε να μετακινήσετε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο για την επερχόμενη μετακόμιση σας.

 

Η μεταφορά βαρέως εξοπλισμού με τα χέρια μπορεί να μην φαίνεται εφικτή, αλλά με τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορείτε να μεταφέρετε οποιοδήποτε αντικείμενο!

 

Ξεκινήστε με Προσοχή

 

Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να μεταφέρετε έναν καναπέ, βεβαιωθείτε ότι χωράει μέσα από το πλαίσιο της πόρτας πριν προσπαθήσετε να τον σηκώσετε. Κάντε μετρήσεις εκ των προτέρων για να δείτε τι θα χωρέσει στο πλαίσιο και τι θα χρειαστεί για να βρείτε μια εναλλακτική διαδρομή. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για βοήθεια για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων, όπως συσκευές ή έπιπλα. Φυσικά, η πρόσληψη μιας επαγγελματικής ομάδας για βοήθεια στη μεταφορά βαρέων αντικειμένων είναι η καλύτερη επιλογή. Βρείτε Μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακόμιση με ανυψωτικό ή διαθέτουν αναβατόρια για κάθε χρήση. Τα ανυψωτικά μηχανήματα και αναβατόρια προσφέρουν λύσεις για την μέγιστη ασφάλεια.

Ανυψωτικά Μηχανήματα - Αναβατόρια

Όταν αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας να σηκώσετε κάτι, μην προσπαθήσετε να το μεταφέρετε. Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο αντικείμενο ή να τραυματιστείτε.

 

2. Βγάλτε τα εξαρτήματα

 

Τα ογκώδη αντικείμενα μετακινούνται πολύ πιο εύκολα όταν αφαιρούνται όλα τα προσαρτημένα μέρη. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ξύλινο γραφείο με συρτάρια και περιεχόμενα ακόμα μέσα, μπορεί να προσθέσει βάρος στο αντικείμενο. Πριν παραλάβετε το αντικείμενο, φροντίστε να αφαιρέσετε τα συρτάρια και να αδειάσετε τα εσωτερικά αντικείμενα σε άλλο ασφαλές σημείο. 

 

Εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα συρτάρια ή άλλες όψεις που θα μπορούσαν να προσθέσουν βάρος, τουλάχιστον, φροντίστε να τα αδειάσετε εκ των προτέρων. Χρησιμοποιήστε ταινία για να τα κρατάτε κλειστά, ώστε να μην ανοίγουν ενώ τα μεταφέρετε. Η αφαίρεση των ποδιών επίπλων, των πόμολων και άλλων κομματιών που προεξέχουν μπορεί να διευκολύνει τη μετακόμιση με ανυψωτικό μεγάλων αντικειμένων. Βρείτε μεταφορικές εταιρείες για μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα, και άλλες πόλεις και ζητήστε προσφορές.

 

3. Αυξήστε την προστασία

 

Είναι πάντα καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε περιτύλιγμα με φυσαλίδες, κουβέρτες επίπλων ή μαξιλαράκια για να προστατεύσετε τα ακριβά σας αντικείμενα κατά τη μετακόμισή σας. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια σας είναι τυλιγμένα όσο πιο σφιχτά γίνεται, ώστε να μην γλιστρήσει ενώ μεταφέρετε το αντικείμενο. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, είναι πιθανό να κάνετε λάθος κατά τη μεταφορά ενός αντικειμένου. Εάν χάσετε την ισορροπία σας ενώ περπατάτε πάνω ή κατεβαίνετε τις σκάλες, μπορεί να πέσουν τα έπιπλά σας στον τοίχο.

 

Η δημιουργία φραγμού μεταξύ του αντικειμένου και των γύρω αντικειμένων μπορεί να αποτρέψει την πρόκληση ζημιάς. Οι επαγγελματίες διαθέτουν πείρα και έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν όλα για εσάς. Τόσο τα ανυψωτικά μηχανήματα όσο και τα αναβατόρια προσφέρουν ασφαλείς λύσεις. Επικοινωνήστε με τις μεταφορικές που θα βρείτε στο Pasignosto.

 

4. Μειώστε τις τριβές του εδάφους

 

Μπορεί να μην χρειάζεται πάντα να σηκώνετε ένα αντικείμενο για να το μεταφέρετε από τη μια θέση στην άλλη. Αντίθετα, σκεφτείτε να τραβήξετε το αντικείμενο στο πάτωμα για να το μετακινήσετε χωρίς να το σηκώσετε. Υπάρχουν δύο μέθοδοι που προτείνουμε για αυτήν την τακτική. Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ισχυρή κουβέρτα και να την τοποθετήσετε κάτω από το αντικείμενο. Αυτό θα μειώσει την τριβή και θα αποτρέψει την καταστροφή του δαπέδου. Τραβήξτε προσεκτικά την κουβέρτα ή την πετσέτα στο πάτωμα στο σημείο που θέλετε, φροντίζοντας να παραμένει κάτω από το αντικείμενο όλη την ώρα. Αυτή η τακτική είναι ιδανική για χρήση στο εσωτερικό όταν έχετε δάπεδο χωρίς μοκέτα.

 

5. Επιπλέον Προστασία

 

Αντί να τραβάτε την κουβέρτα ή την πετσέτα για να μετακινήσετε το βαρύ αντικείμενο, μπορείτε να το πιέσετε. Το σπρώξιμο μπορεί να είναι σημαντικά πιο εύκολο για το σώμα από το τράβηγμα καιαυτή η διαδικασία συχνά ασκεί υπερβολική πίεση στην πλάτη σας. Η ώθηση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εάν δεν έχετε λεία δάπεδα. Αντί να ασχολείστε με το φινίρισμα του δαπέδου ή την επισκευή του φθαρμένου χαλιού, σκεφτείτε να βάλετε χαρτόνι κάτω από τα έπιπλα. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή τυχόν γρατσουνιών ή άλλης ζημιάς στο δάπεδο.

Υπάρχουν επίσης και άλλα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σπρώξιμο ή το τράβηγμα των επίπλων λιγότερο επικίνδυνο.

 

6. Καλέστε φίλους

 

Αναμφίβολα, ένας από τους πιο εύκολους και απλούς τρόπους για να λάβετε βοήθεια για τη μμεταφορά βαρέων αντικειμένων είναι να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας που μπορεί να ζουν κοντά. Ανάλογα με το(τα) αντικείμενο(α) που πρέπει να μετακινήσετε, θα μπορούσατε ενδεχομένως να ξεφύγετε ζητώντας βοήθεια μόνο από ένα άτομο.

Ωστόσο, εάν έχετε ένα ιδιαίτερα βαρύ έπιπλο ή έχετε μια μεγάλη συλλογή από κουτιά που πρέπει να μετακινήσετε, είναι καλύτερο να μιλήσετε με ειδικούς επαγγελματίες. Μην ρισκάρετε την σωματικής σας ακεραιότητα ή τα ευαίσθητα αντικειμένα σας.

 

7. Μιλήστε με επαγγελματίες και ζητήστε προσφορές

 

Οι σκάλες είναι μεγάλο θέμα κατά τη διαδικασία μετακίνκόμισης, κάνοντας ακόμη και τις απλές κινήσεις πολύ πιο δύσκολες. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε με επαγγελματίες αναβατόρια ή ανυψωτικά μηχανήματα. Εξασφαλίστε την μέγιστη ασφάλεια στη μεταφορά των αντικειμένων σας.

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer