Αρχική Blog Blog Pasignosto Ασφαλής Λειτουργία Android Κινητού Safe Mode – Ο Απόλυτος Οδηγός
Ασφαλής Λειτουργία Android Κινητού Safe Mode – Ο Απόλυτος Οδηγός

Ασφαλής Λειτουργία Android Κινητού Safe Mode – Ο Απόλυτος Οδηγός

Ασφαλής Λειτουργία Android. Οι φορητές συσκευές, όπως το smartphone Android, δεν έχουν σχεδιαστεί για να είναι δύσκολο να λειτουργούν. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ένα τηλέφωνο Android, μια γρήγορη επανεκκίνηση είναι συνήθως αρκετή για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Εάν, ωστόσο, υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα, ίσως θελήσετε να το διερευνήσετε μεταβαίνοντας σε ασφαλή λειτουργία στο Android. Η ασφαλής λειτουργία Android είναι μια λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων που εκτελεί μόνο Android με τις πιο βασικές ρυθμίσεις παραμέτρων. Δεν μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές τρίτων—μόνο οι εφαρμογές που συνοδεύουν τη συσκευή σας μπορούν να εκτελεστούν.

Εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόσφατο πρόβλημα λογισμικού στη συσκευή σας Android, η χρήση της ασφαλούς λειτουργίας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να ενεργοποιήσετε ή να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία στο Android, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ασφαλής Λειτουργία Android Safe Mode

Η ασφαλής λειτουργία στο Android είναι ένας καλός τρόπος για την αντιμετώπιση προβλημάτων με εφαρμογές και υπηρεσίες στη συσκευή σας. Εάν μια εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία για να σας βοηθήσει να διαγράψετε τα αρχεία της προσωρινής μνήμης ή να τη διαγράψετε εντελώς.

Διαβάστε  Αιμορροΐδες - Αίτια και Αντιμετώπιση

Παράδειγμα ασφαλούς λειτουργίας Android

Ένα παράδειγμα smartphone Samsung Galaxy σε ασφαλή λειτουργία.

Έχετε ένα γραφικό στοιχείο που συνεχώς κολλάει την αρχική σας οθόνη; Εάν μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία, τα γραφικά στοιχεία και άλλες μη βασικές υπηρεσίες δεν θα εμφανίζονται. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αφαιρέσετε με ασφάλεια από την οθόνη σας για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Τι γίνεται με μια πρόσφατη αλλαγή δικτύου ή ρυθμίσεων; Εάν η συσκευή σας είναι ασταθής, μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία στο Android. Από εκεί, μπορείτε να επαναφέρετε την αλλαγή για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Είναι επίσης καλή ιδέα να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία στο Android, εάν το τηλέφωνό σας αργεί, δεν ανταποκρίνεται ή κάνει επανεκκίνηση τυχαία. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε εφαρμογές που προκαλούν προβλήματα, να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της συσκευής σας ή τα αρχεία του κάδου απορριμμάτων ή ακόμα και να επαναφέρετε πλήρως τη συσκευή σας.

Διαβάστε – Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων; Απαντήσεις σε Όλα

Πώς να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο Android

Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στο Android, μπορείτε να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά τα βήματα μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής σας και την έκδοση Android.

Εάν η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη

Εάν η συσκευή σας Android είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στο Android πατώντας το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί το μενού επιλογών τροφοδοσίας. Σε ορισμένες συσκευές Android, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας και τα κουμπιά αύξησης της έντασης ήχου μαζί.

Διαβάστε  Προσωπικός οδηγός για Mykonos Transfers - Ποια τα πλεονεκτήματα

Μόλις δείτε το μενού επιλογών ενέργειας, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο απενεργοποίησης.

Απενεργοποίηση συσκευής Android

Θα εμφανιστεί η επιλογή επανεκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία. Πατήστε ξανά την επιλογή ασφαλούς λειτουργίας για επανεκκίνηση και εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία Android.

Ενεργοποίηση ασφαλούς λειτουργίας σε Android

Στη συνέχεια, η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί σε ασφαλή λειτουργία.

Εάν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία Android εάν η συσκευή σας είναι ήδη απενεργοποιημένη. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να ενεργοποιηθεί.

Περιμένετε μέχρι να δείτε το κινούμενο λογότυπο εκκίνησης της συσκευής σας και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου έως ότου εκκινήσει η συσκευή σας. Μόλις γίνει, θα δείτε την ασφαλή λειτουργία να εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ξεκλειδώστε τη συσκευή σας όπως θα κάνατε κανονικά σε αυτό το σημείο—η ασφαλής λειτουργία θα πρέπει να είναι ενεργή.

Πώς να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία στο Android

Ολοκληρώσατε την αντιμετώπιση προβλημάτων ή μόλις μπήκατε στην ασφαλή λειτουργία στο Android κατά λάθος; Μπορείτε να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία Android ανά πάσα στιγμή, επανεκκινώντας τη συσκευή σας.

Εάν η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη

Εάν η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε τις επιλογές της συσκευής σας. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Επανεκκίνηση μιας συσκευής Android

Το Android θα επανεκκινήσει κανονικά και θα βγει από την ασφαλή λειτουργία κατά τη διαδικασία. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας, η συσκευή σας θα εκκινήσει κανονικά χωρίς να μεταβεί σε ασφαλή λειτουργία.

Διαβάστε  Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 11 Pro

Εάν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη

Έχετε απενεργοποιήσει ήδη τη συσκευή σας Android; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε — είστε ήδη εκτός ασφαλούς λειτουργίας Android. Για να το ενεργοποιήσετε ξανά, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε την οθόνη της συσκευής σας να ανάβει.

Όταν ενεργοποιείτε ξανά τη συσκευή σας, το Android θα πρέπει να εκκινεί κανονικά χωρίς να μπει σε ασφαλή λειτουργία. Εάν εκκινήσετε ξανά κατά λάθος σε ασφαλή λειτουργία Android, θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας ή να την απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά για να βγείτε από αυτήν.

Αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας Android

Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε γρήγορα να εισέλθετε ή να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία σε μια συσκευή Android. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη συσκευή σας, είτε λείπουν μηνύματα κειμένου είτε διακόπτονται εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Έχετε ακόμα πρόβλημα; Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε πιο δραστικές επιλογές, όπως η επαναφορά της συσκευής σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να διορθώσετε, ειδικά εάν το υλικό είναι ελαττωματικό. Εάν συμβαίνει αυτό, φροντίστε να ελέγξετε την κατάσταση της εγγύησης και να δείτε εάν μπορείτε να ζητήσετε επισκευή.

Θέλετε να δανειστείτε άλλη συσκευή Android; Θα μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία επισκέπτη στο Android για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ξεχωριστά από τον κάτοχο της συσκευής.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer