Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Αρχική Blog Blog Pasignosto Γιατί είναι σημαντική η εμπειρία σε έναν δικηγόρο
Γιατί είναι σημαντική η εμπειρία σε έναν δικηγόρο

Γιατί είναι σημαντική η εμπειρία σε έναν δικηγόρο

Ξέρουμε ότι όταν βρίσκεστε σε μια νομική κατάσταση, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσλάβετε τον πιο οικονομικό. Αλλά επιτρέψτε μας να σας πουμε το εξής: μην το κάνετε αυτό. Αξίζει τον κόπο να απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει εμπειρία, που ξέρει τι κάνει και μπορεί να σας φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί η εμπειρία έχει σημασία στους δικηγόρους:

Περισσότερες εμπειρίες σημαίνουν περισσότερες γνώσεις.

Πιθανόν να σκέφτεστε: “Μα μπορώ να μάθω το νόμο στο σχολείο! Γιατί χρειάζομαι εμπειρία;” Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω: η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος. Σας επιτρέπει να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις όταν έρθει η ώρα για την υπόθεσή σας (και εξοικονομώντας σας χρήματα).

Θα δείτε επίσης μοτίβα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά – πράγμα που σημαίνει ότι αν κάτι δεν λειτουργεί για έναν πελάτη, δεν θα λειτουργήσει ούτε για κάποιον άλλο. Και τέλος, η εμπειρία θα σας δώσει μια συνολική κατανόηση του πώς λειτουργούν τα πράγματα στις δικαστικές αίθουσες σε ολόκληρο τον Καναδά, καθώς και διεθνώς- αυτό βοηθάει πάρα πολύ κατά την προετοιμασία της υπόθεσής σας, διότι μας δίνει προοπτική πέρα από τη δική μας επαρχία ή χώρα.

Πιο πιθανό είναι να πάρεις αυτό που θέλεις.

Αυτό είναι το πιο προφανές πλεονέκτημα της πρόσληψης ενός έμπειρου δικηγόρου και ισχύει σε όλους τους τομείς. Ένας νέος δικηγόρος μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την υπόθεσή σας εξίσου καλά με έναν μεγαλύτερο (ή το αντίστροφο), αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εμπειρία του δίνει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Ξέρουν πόσα χρήματα μπορούν να ζητήσουν χωρίς να φαίνονται παράλογα- ξέρουν πόσο μπορούν να πιέσουν τον δικαστή ή τους ενόρκους κατά τη διάρκεια της δίκης- και έχουν καλύτερη ιδέα για το είδος της ποινής που θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Διαβάστε  Ρολά Αλουμινίου - 5 Λόγοι για να τα Επιλέξετε

Μπορούν να κινηθούν ταχύτερα από όσους έχουν λιγότερη εμπειρία.

Οι έμπειροι δικηγόροι γνωρίζουν πώς να εργάζονται πιο αποτελεσματικά. Έχουν καλύτερη κατανόηση του νόμου και του τρόπου εφαρμογής του, οπότε μπορούν να κινηθούν ταχύτερα από τους λιγότερο έμπειρους συναδέλφους τους. Γνωρίζουν επίσης πώς να αντιμετωπίζουν διαφορετικούς δικαστές και ενόρκους, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα στις δικαστικές αίθουσες που συχνά είναι γεμάτες εκπλήξεις. Ακόμα και σε ένα συναινετικό διαζύγιο η πείρα μετράει.

Αξίζει τα χρήματα για να προσλάβετε κάποιον που γνωρίζει το νόμο και πώς λειτουργεί.

Θέλετε να προσλάβετε έναν δικηγόρο για Κληρονομικά που γνωρίζει το νόμο και πώς λειτουργεί. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ενός δικηγόρου επειδή υπάρχουν πολλές απάτες εκεί έξω. Εάν επιλέξετε έναν κακό δικηγόρο, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε την υπόθεσή σας ή να πληρώσετε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει εμπειρία στην εκπροσώπηση πελατών όπως εσείς πριν τον προσλάβετε ως δικηγόρο σας. Η εμπειρία είναι ένας από τους καλύτερους προγνωστικούς παράγοντες της επιτυχίας σε οποιοδήποτε επάγγελμα- ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για κάθε υποψήφιο πελάτη να εξετάζει πόσο καιρό ασκεί τη δικηγορία ένας συγκεκριμένος δικηγόρος και πόσες υποθέσεις έχει χειριστεί με επιτυχία με την πάροδο του χρόνου, προτού λάβει την τελική του απόφαση για το αν θα πρέπει να τον προσλάβει ως νομικό εκπρόσωπό του σε δικαστική διαδικασία εναντίον άλλου μέρους, το οποίο μπορεί επίσης να εκπροσωπείται από τον δικό του προσωπικό δικηγόρο (ή ομάδα).

Συμπερασματικά

Η πρόσληψη ενός δικηγόρου με εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που θέλετε, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με την πρόσληψη δικηγόρου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Διαβάστε  Μεταφορές Μετακομίσεις Άλιμος - Βρες Μεταφορική

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer