Επισκευές Κινητών Smartphone

Επισκευές Smartphone Κινητών Τηλεφώνων

Ψάχνεις για επισκευές κινητών Smartphone από ειδικούς τεχνικούς; Μην ανησυχείς, τα ατυχήματα συμβαίνουν Οι αξιόπιστες εταιρείες προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επισκευών τηλεφώνων smartphone, επομένως θα παραθέσουμε παραδείγματα των προβλημάτων που μπορεί ένας τεχνικός να διορθώσει.

 

Επισκευή οθόνης

 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, οι ειδικοί μας μπορούν να επισκευάσουν τις ραγισμένες οθόνες για όλες τις πιο δημοφιλείς μάρκες τηλεφώνων. Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιούν μόνο γνήσιες οθόνες ή ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας.

 

Αντικατάσταση μπαταρίας

 

Τελειώνει η μπαταρία γρήγορα;

Μην ανησυχείτε, μπορούμε να παρέχουμε μπαταρίες αντικατάστασης υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, να ελέγξουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη διαδικασία φόρτισης προτού τις στείλουν πίσω σε εσάς.

 

Διαγνωστική υπηρεσία

 

Το ελαττωματικό τηλέφωνό σας μπορεί να σας θέσει σε προβληματισμό, αλλά οι ειδικοί τεχνικοί μπορούν να διαγνώσουν ακριβώς τι συμβαίνει. Στη συνέχεια, θα σας στείλουνμια προσφορά επισκευής και θα διορθώσουν το πρόβλημα για εσάς κατόπιν συναίνεσης σας!

 

Επισκευή λογικής πλακέτας

 
  • Τα προβλήματα με τη λογική πλακέτα μπορεί να φαίνονται λίγο περίεργα, αλλά οι καλοί τεχνικοί μπορούν να κάνουν τα πάντα, από την αντικατάσταση εξαρτημάτων έως τη μικροκόλληση και τόσες άλλες επισκευές τηλεφώνου!
  • Προβλήματα και λύσεις στο τηλέφωνο Android
  • Κακή διάρκεια ζωής μπαταρίας Το τηλέφωνό σας Android λειτουργεί αργά
  • Ζήτημα αποθηκευτικού χώρου Μη απεσταλμένα μηνύματα Υπερθέρμανση
  • Η κάρτα MicroSD δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας 
  • Πρόβλημα σύνδεσης με Bluetooth, wifi, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
  • Το Google Play Store δεν κατεβάζει εφαρμογές
  • Σφάλματα στο Google Play Store
  • Δεν γίνεται λήψη εφαρμογών Ραγισμένη οθόνη ή βύθιση στο νερό
  • Λύση προβλημάτων φόρτισης για smartphone

 

Δυστυχώς, στις μέρες μας κάθε πελάτης παραπονιέται για αυτό το πρόβλημα. Το εν λόγω πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας, αργής φόρτισης ή αποτυχίας φόρτισης βρίσκεται στο τηλέφωνό τους. Αυτό το σοβαρό πρόβλημα συμβαίνει όταν το τηλέφωνό σας αποφορτίζεται και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Μάθετε συγκεκριμένες εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία του τηλεφώνου σας, μπορείτε να το ελέγξετε στις Ρυθμίσεις->μπαταρία και η πρότασή μας είναι να αφαιρέσετε αυτές τις εφαρμογές. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, απενεργοποιήστε τις τοποθεσίες όταν δεν χρησιμοποιείτε και μειώστε τη φωτεινότητα του τηλεφώνου σας.

 

Το Smartphone σέρνεται

 

Ο λόγος που το τηλέφωνό σας λειτουργεί με αργή ταχύτητα είναι η εγκατάσταση περιττών εφαρμογών που χρησιμοποιούν τη μνήμη RAM του smartphone σας και αποθηκεύουν πολλούς αριθμούς αρχείων. Διαγράψτε όλες αυτές τις εφαρμογές και καθαρίστε τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου σας.

 

Ζήτημα αποθηκευτικού χώρου

 

Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα όταν αγοράζετε ένα νέο smartphone, επειδή, μετά από μερικές ημέρες, αντιμετωπίζετε προβλήματα με το τηλέφωνό σας, ο χώρος αποθήκευσης είναι γεμάτος με τις φωτογραφίες και βίντεό.

 Πολύ λίγα επερχόμενα smartphone διαθέτουν δυνατότητα επεκτάσιμης μνήμης. Προσπαθήστε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σε cloud για να ελευθερώσετε χώρο στο Smartphone.

 

Μη απεσταλμένα μηνύματα

 

Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi ή ότι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας λειτουργεί σωστά. Στη συνέχεια, πατήστε το μήνυμα που δεν στάλθηκε και επιλέξτε την επιλογή για εκ νέου αποστολή. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας και κατεβάστε την εφαρμογή μηνυμάτων.

 

 

Υπερθέρμανση

 

Μην χρησιμοποιείτε εφαρμογές υψηλής απορρόφησης από την CPU και δώστε ένα διάλειμμα στο τηλέφωνό σας. Εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να θερμαίνεται, αυτό είναι λάθος του κατασκευαστή της εταιρείας και θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε το κινητό σας ενώ φορτίζετε.

 

 

Η κάρτα Micro SD δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας Android

 

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν αγοράζετε μια φτηνή κάρτα SD που έχει σφάλματα ανάγνωσης/εγγραφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κινητό Smartphone δεν αναγνωρίζει την κάρτα SD αφού διαμορφώσετε στο τηλέφωνό σας.

 

 

Το κινητό σας δεν αναγνωρίζει την κάρτα SD

 

Να διαμορφώνετε πάντα την κάρτα μνήμης στο exFAT. Μπορείτε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία ανάκτησης και να το διαμορφώσετε στην επιλογή wipe cache.

Τα κινητά Android  διαθέτει λειτουργία ανάκτησης όπου μπορείτε να επιλέξετε wipe cache. Αυτό θα καθαρίσει την κάρτα SD και θα τη μορφοποιήσει σε FAT32 που είναι καταλληλότερο για αποθήκευση τηλεφώνου

 

 

Πρόβλημα σύνδεσης με Wi-Fi, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, Bluetooth

 

Μπορεί να προκληθεί από τη ρύθμιση WiFi, Cellular Network και Bluetooth τις περισσότερες φορές στο τηλέφωνό σας, αλλά πρώτα, ενεργοποιήστε το, σε λειτουργία πτήσης για 60 έως 1 λεπτό, στη συνέχεια επιστρέψτε στην κανονική λειτουργία και ελέγξτε για επίλυση του προβλήματος. αν εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Μιλήστε με τεχνικούς που θα βρείτε μέσα από το Pasignosto.

 

 

Το Google Play Store δεν κατεβάζει εφαρμογές

 

Πρώτα, προσπαθήστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Google Play στο τηλέφωνό σας. Μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, Εφαρμογές και ανοίξτε το Google Play Store και επιλέξτε Καθαρισμός προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Ελέγξτε για επίλυση του προβλήματος.

Ο δεύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα είναι να καθαρίσετε το ιστορικό του Google Play Store. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Google Play Store και επιλέξτε Καθαρό ιστορικό.

 

 

Σφάλματα στο Google Play Store

 

Καταλαβαίνουμε πόσο αναστατωμένος προσπαθείτε να βρείτε μια εφαρμογή και το Google Play διακόπτεται συνεχώς. Μπορεί να σταματήσει το Google Play Store όταν τα αρχεία της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου σας είναι κατεστραμμένα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και ανοίξτε τις Εφαρμογές, στη συνέχεια Ανοίξτε το Google Play Store και επιλέξτε Καθαρισμός προσωρινής μνήμης και δεδομένων. Στη συνέχεια επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Αυτό θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.

 

 

Δεν γίνεται λήψη εφαρμογών

 

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Play Store στο κινητό σας Android. Μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη είναι η κύρια αιτία αυτού του ζητήματος. για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό του google play store και να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. στη συνέχεια δοκιμάστε τη λήψη των εφαρμογών σας. Οι ειδικοί σε επισκευές κινητών Smartphone θα σας πουν περισσότερα.

 

 

Βύθιση τηλεφώνου σε νερό ή ραγισμένη οθόνη

 

Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει κατά λάθος και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το λύσετε μόνοι σας εκείνη τη στιγμή. Για την αποφυγή περιστατικών αυτού του είδους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερο προστατευτικό τηλεφώνου που διατίθεται στην αγορά. Αυτό μπορεί να είναι δαπανηρό, αλλά η αποφυγή αυτών των ατυχημάτων είναι μια αξιόλογη επένδυση. Επικοινωνήστε με τεχνικούς που έχουν πείρα και ειδίκευση σε επισκευές κινητών Smartphone.

 

 

Λύση προβλημάτων φόρτισης για smartphone

 

Βεβαιωθείτε ότι φορτίζετε χρησιμοποιώντας τον σωστό προσαρμογέα τηλεφώνου τοίχου ή γνήσιο φορτιστή.

Υπάρχει υπερβολική πτώση τάσης συνεχούς ρεύματος για τα Smartphone, ‘έτσι δεν φορτίζουν σωστά την μπαταρία στα περισσότερα μακρύτερα καλώδια. Ορισμένες μπαταρίες Smartphone επίσης δεν θα φορτίζονται σωστά όταν συνδέονται σε υπολογιστή, Laptop ή Mac, δεν υπάρχει αρκετή τάση συνεχούς ρεύματος στην κανονική σύνδεση USB. Τα περισσότερα από αυτά που βλέπουν ή επιδιορθώνουν οι τεχνικοί, είναι αστοχίες υλικού και αυτό είναι μια συνηθισμένη αποκαλούμενη «ψεύτικη φόρτιση τηλεφώνου» που μπορεί να συμβεί μετά από ζημιά στο smartphone ή ζημιά από πτώση.

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer