Επισκευή Κονσόλας – Οι Ειδικοί για κάθε βλάβη

Επισκευή Κονσόλας – Οι Ειδικοί για κάθε βλάβη

Κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και επισκευή κονσόλας. Σχεδόν όλοι έχουν ή έχουν χρησιμοποιήσει ένα από αυτά στη ζωή τους. Επίσης, δικτυωνόμαστε κοινωνικά μέσω των κονσολών μας. Τι γίνεται όμως όταν κάτι πάει στραβά; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται την επισκευή κονσόλας, επιλέγουν απλώς να αγοράσουν μια νέα. Αλλά σήμερα στα 500 ευρώ ή περισσότερα, ΑΝ μπορείτε να πάρετε μια καθόλου, αυτή δεν είναι ακριβώς η σωστή λύση για όλους.

Επισκευή κονσόλας από ειδικούς – Τι να περιμένετε;

Χρειάζεται επισκευή η κονσόλα; Λιγότερο επιθετικά βιντεοπαιχνίδια επίσης! Ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά με την κονσόλα παιχνιδιών σας, πόσα θα ξοδέψετε για να το διορθώσετε; Εάν διαθέτετε κονσόλα ειδικής έκδοσης, κονσόλα συμβατού τύπου ή ρετρό κονσόλα, σίγουρα αξίζει το κόστος επισκευής. Δεν μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε αυτή τη μονάδα και πιθανότατα αξίζει περισσότερο από το κόστος των επισκευών. Αυτοί οι τύποι κονσολών αξίζει πάντα να επισκευάζονται. Με τον κόσμο μας να είναι αυτό που είναι μετά την πανδημία, τα περισσότερα συστήματα κονσολών είναι δύσκολο να βρεθούν αυτή τη στιγμή. Η αντικατάσταση μιας κονσόλας είναι συχνά πιο ακριβή από την επισκευή!

Οι τεχνικοί δουλεύουν με σχεδόν σε κάθε τύπο κονσόλας από το Atari μέχρι τη σειρά Xbox One X / PS5. Το κόστος επισκευής ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της επισκευής που απαιτείται. Οι μονάδες οπτικού δίσκου, τα εσωτερικά/εξωτερικά τροφοδοτικά και οι μονάδες αποθήκευσης είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι επισκευής. Εκτός από επισκευές, οι εταιρείες έχουν στο κατάστημά τους αξεσουάρ και αντάπτορες για πολλά συστήματα κονσολών παιχνιδιών!

Διαβάστε  Μεταφορές Μετακομίσεις Μαρούσι

Αντικατάσταση Θυρών HDMI

Από τις πιο δημοφιλείς βλάβες σε κονσόλες! Ο κόσμος μας ήταν ένα τρελό μέρος τον τελευταίο χρόνο και δεν φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα!Ρωτήστε τους ειδικούς τιμές για την αντικατάσταση της θύρας HDMI, που αναφέρονται ανά κονσόλα Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν όλη την εργασία αποσυναρμολόγησης, συγκόλληση ροής και επανασυναρμολόγηση με δοκιμή! Η ίδια η θύρα HDMI είναι σχετικά χαμηλού κόστους, αλλά πρόκειται για μια εξειδικευμένη επισκευή με έντονη εργασία. Για υπενθύμιση: Θα χρειαστεί ΑΚΟΜΑ να φέρετε το ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ και τον ΕΛΕΓΚΤΗ με την κονσόλα σας για αυτήν την υπηρεσία, για δοκιμή πριν και μετά! (Θα θέλαμε να επαληθεύσον ότι είναι η θύρα HDMI και όχι κάτι πιο εύκολο! Μερικές φορές το YouTube κάνει λάθος, είτε το πιστεύετε είτε όχι.).

Τέλος, λόγω της αναμενόμενης ζήτησης αυτής της υπηρεσίας στην αρχή, μπορεί να χρειαστούν μια ή δύο μέρες για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τη θύρα της κονσόλας σας μετά το check in.

Η διαδικασία επισκευής κονσόλας

Δεν περιμένουμε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει με την κονσόλα σας. Πολλές φορές οι άνθρωποι κάνουν μια αναζήτηση στο Google για παρόμοια προβλήματα και προσπαθούν να τα λύσουν με αυτόν τον τρόπο. Διαφορετικά προβλήματα μπορεί να έχουν την ίδια εμφάνιση. Οι γρήγορες διορθώσεις της Google ή/και του YouTube μπορούν συχνά να επιδεινώσουν το πρόβλημα ή να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν. Ο Ειδικός τεχνικός προσδιορίζει τη βασική αιτία του προβλήματος και αν είναι εφικτό/οικονομικό να διορθωθεί. Εφόσον δεν αποσυναρμολογούν την κονσόλα σας, θα τη συνδέσουν, θα επιβεβαιώσουν τους κωδικούς σφαλμάτων και θα βρούν μια λύση για εσάς. Σε περιπτώσεις που πρέπει να κάνουν κάποια αποσυναρμολόγηση (όπως η μη ενεργοποίηση) ελέγχουν την κονσόλα σας σύμφωνα με την τυπική υπηρεσία για υπολογιστές. Βεβαιωθείτε ότι όταν ελέγχετε την κονσόλα σας, έχετε μαζί του το καλώδιο τροφοδοσίας, τον σκληρό δίσκο (εάν είναι εξωτερικός ή αφαιρούμενος) και ένα χειριστήριο!

Διαβάστε  5 συμβουλές για να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Μερικές φορές μια κονσόλα χρειάζεται απλώς ένα καλό καθάρισμα. Αφήστε τους ειδικούς να κάνουν τον καθαρισμό για εσάς χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και τη σωστή διαδικασία για να απομακρύνετε τη σκόνη και τα υπολείμματα από το σύστημά σας ώστε να μην υπερθερμανθεί!! Λάβετε υπόψη ότι εάν η κονσόλα σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση, δεν θα εκτελέσουν αυτήν την υπηρεσία, καθώς απαιτεί το άνοιγμα της κονσόλας.  Η τιμή για αυτό εξαρτάται από την εργασία και το κόστος εξαρτημάτων. Αυτήν τη στιγμή, η αποκατάσταση ρετρό κονσόλας είναι πάντα υψηλό κόστος για ανταλλακτικά διάσωσης και πάντα χαμηλό για διαθεσιμότητα. Οι εταιρείες συνεργάζοντε στενά με τους προμηθευτές, για να διασφαλίσουν ότι μπορούν να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία, αλλά καταλαβαίνετε ότι μπορεί να σας συμβουλεύσον να περιμένετε επίσης.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer