Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Εξωσωματική Γονιμοποίηση IVF -ICSI -IUI - Ειδικοί Ιατροί

Το θέμα της υπογονιμότητας γίνεται εξαιρετικά συχνό σε όλο τον κόσμο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να έχουν ένα σωστό επίπεδο γονιμότητας, ώστε το ζευγάρι να μπορεί να συλλάβει εύκολα. Όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις το ζευγάρι δεν μπορεί να συλλάβει φυσικά. Ευτυχώς, με τη την εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να διευκολύνει το ζευγάρι να συλλάβει παρά όλες τις πιθανότητες. Η επίσκεψη στο καλύτερο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την καλύτερη θεραπεία γονιμότητας. Εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, εξετάστε τις συμβουλές που δίνονται για να επιλέξετε την καλύτερη κλινική γονιμότητας:

Προηγμένη θεραπεία και μέθοδοι

Η καλύτερη κλινική για εξωσωματική γονιμοποίηση θα φροντίσει να λάβετε την προηγμένη θεραπεία και μεθόδους. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να λάβετε το καλύτερο σχέδιο θεραπείας. Ο γιατρός για εξωσωματικές θα διαγνώσει την κατάστασή σας και θα καταλάβει τον ακριβή λόγο της υπογονιμότητας. Με τον καιρό, οι επιλογές θεραπείας έχουν βελτιωθεί και έχουν γίνει πολύ καλύτερες, γεγονός που διευκολύνει το ζευγάρι να μείνει έγκυος.

Ειδικευμένος και έμπειρος γιατρός για εξωσωματική γονιμοποίηση

Η επιλογή της καλύτερης επιλογής για εσάς σημαίνει ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός είναι έμπειρος και εξειδικευμένος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, ώστε να είστε σίγουροι, ότι λαμβάνετε τις λεπτομερείς πληροφορίες. Ο γιατρός θα κάνει μια λεπτομερή διάγνωση και είναι πιθανό να κάνει πρόσθετες εξετάσεις για να κατανοήσει καλύτερα το πρόβλημα γονιμότητας.

Αυξημένο ποσοστό επιτυχίας

Το καλύτερο μέρος της επιλογής της γιατρού για εξωσωματική γονιμοποίηση είναι ότι υπάρχει αυξημένο ποσοστό επιτυχίας. Με προηγμένες θεραπείες όπως IVF, ICSI και IUI το ποσοστό επιτυχίας είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές επιλογές θεραπείας. Σύμφωνα με την αιτία της υπογονιμότητας, ο γιατρός θα σας προτείνει το σχέδιο θεραπείας που θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Διαφάνεια

Οι κορυφαίοι γιατροί και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης φροντίζουν να λαμβάνετε όλες τις ακριβείς και σωστές πληροφορίες. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια σχετικά με τη θεραπεία. Ο γιατρός μας για τη γονιμότητα φροντίζει να ενημερώνεστε για την κατάστασή σας και τι σας ταιριάζει καλύτερα. Μη διστάσετε να κάνετε όλες τις ερωτήσεις αναλυτικά για να μην υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Διαβάστε τις κριτικές

Οι ειδικοί γιατροί για εξωσωματική γονιμοποίηση σημαίνει ότι οι ασθενείς είναι ικανοποιημένοι με τη θεραπεία που λαμβάνουν. Για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή, διαβάστε τις κριτικές. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την δραστηριότητα τους. Μέσω των κριτικών θα μάθετε πολλά πράγματα όπως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ένας γιατρός, να κατανοήσετε την κατάστασή σας, τις γνώσεις του σχετικά με τη θεραπεία και να δώσετε τις κατευθυντήριες γραμμές για το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Γεγονός 1 : Προ θεραπεία με βιταμίνες και συμπληρώματα πριν από την έναρξη του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης

Χρειάζονται περίπου 12 εβδομάδες για ένα ανώριμο ωάριο να διασχίσει διάφορα στάδια ωριμότητας μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να γίνει ικανό για γονιμοποίηση. Πολλές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία της ωογένεσης (ανάπτυξη αυγών). Το CoQ10 (Co Enzyme Q10) έχει αποδειχθεί ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη υγιών ωαρίων/ωαρίων, ειδικά για γυναίκες άνω των 35 ετών ή με μειωμένο απόθεμα ωοθηκών.

Ο γιατρός σας μπορεί να σας συνταγογραφήσει δύο έως τρεις μήνες από το συμπλήρωμα πριν από τον κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης με βάση τη γενική υγεία και την ηλικία σας. Η ίδια ιδέα ισχύει για άντρες με μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων στους οποίους έχει προγραμματιστεί ICSI ή αζωοσπερμία όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί TESA ή Micro TESE. Αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά όπως η λεβο-καρνιτίνη, το συνένζυμο Q10, ο ψευδάργυρος, το λυκοπένιο και η ασταξανθίνη χορηγούνται συνήθως για 4-6 εβδομάδες πριν από τη συλλογή δείγματος σπέρματος ή τη χειρουργική ανάκτηση σπέρματος. Μπορεί να μην αυξάνουν τον συνολικό αριθμό ή την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, αλλά σίγουρα βελτιώνουν τα ποσοστά γονιμοποίησης.

Γεγονός 2: Η επίδραση του χρονισμού των ενέσεων IVF και των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στον κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης επηρεάζει το αποτέλεσμα του κύκλου

Κατά τη διάρκεια μιας διέγερσης εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι γιατροί προσπαθούν να ελέγξουν την ποσότητα λίγων ορμονών όπως η LH, η FSH και η E2 που υπαγορεύουν την ωρίμανση των ωοθυλακίων εντός της ωοθήκης και την απελευθέρωσή τους κατά την ωρίμανση. Η αλληλεξάρτηση αυτών των ορμονών είναι πολύ περίπλοκη και χρειάζεται σχολαστική διαχείριση μέσω εξωτερικής φαρμακευτικής αγωγής και ενέσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με τις λεπτομέρειες αποθήκευσης της ένεσης εξωσωματικής γονιμοποίησης και το χρόνο χορήγησης πριν ξεκινήσετε τον κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Οι ενέσεις εξωσωματικής γονιμοποίησης πρέπει να γίνονται είτε ενδομυϊκά είτε υποδόρια.

Οι ενδομυϊκές ενέσεις χορηγούνται καλύτερα από εκπαιδευμένες νοσοκόμες που ξέρουν πώς να αναμειγνύουν καλά το αλάτι και να τις χορηγούν χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση.

Μερικές συμβουλές για τη σωστή χορήγηση των ενέσεων εξωσωματικής γονιμοποίησης: Διατηρείτε πάντα τη σωστή θερμοκρασία των ενέσεων όταν προχωράτε για τη χορήγησή τους μεταφέροντας τις ενέσεις ανάμεσα σε παγοκύστες. Φροντίστε να κανονίσετε μια νοσοκόμα ή μια κλινική για τη χορήγηση ενέσεων καθημερινά την ίδια ώρα, ακόμη και την Κυριακή και τις αργίες. Η χορήγηση των ενέσεων πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα παράθυρο μιας ώρας. Ρυθμίστε έναν επαναλαμβανόμενο συναγερμό στο κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να μην χάσετε ποτέ μια ένεση. Εάν χάσετε κάποια ένεση, χορηγήστε την αμέσως μόλις συνειδητοποιήσετε το λάθος σας. Ενημερώστε την κλινική για το ατύχημα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τη νοσοκόμα και την κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης για να διευκρινιστούν οι αμφιβολίες σας. Αποθηκεύστε τις ενέσεις στα πάνω ράφια του ψυγείου και ποτέ στην πόρτα, έτσι ώστε να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία. Βεβαιωθείτε ότι η νοσοκόμα που σας χορηγεί την ένεση χορηγεί ολόκληρη τη δόση και δεν αφήνει τίποτα στο φιαλίδιο. Κάθε σταγόνα μετράει.

Γεγονός 3: Τα στάδια θεραπείας του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορούν να διακοπούν και να χωριστούν σε διάστημα μηνών για να καλύψουν προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλά ζευγάρια εν αγνοία τους είναι να καθυστερούν τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης νομίζοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμα για μωρό. Το να κάνετε έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν σημαίνει ότι θα μεταβείτε αμέσως στη γονεϊκότητα. Ο κύκλος της εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να χωριστεί σε συγκομιδή ωαρίων, σχηματισμό εμβρύου και μεταφορά εμβρύου. Η ηλικία έχει δυσμενή επίδραση στην ποιότητα και την ποσότητα των ωαρίων για τις γυναίκες, επομένως είναι λογικό να υποβάλλονται σε κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης νωρίτερα παρά αργότερα. Ωστόσο, εάν το ζευγάρι πιστεύει ότι έχει κάποια προσωπική και επαγγελματική δέσμευση λόγω της οποίας θα ήθελε να καθυστερήσει την εγκυμοσύνη, μπορεί να επιλέξει να κρατήσει τα έμβρυα κρυοσυντηρημένα για μήνες έως χρόνια.

Μόλις είναι έτοιμα, μπορούν να υποβληθούν σε Εμβρυομεταφορά με την άνεσή τους αργότερα. Ωστόσο, δεδομένου ότι κάθε εμβρυομεταφορά μπορεί να μην έχει ως αποτέλεσμα εγκυμοσύνη, τα ζευγάρια θα πρέπει να καθυστερούν τη εμβρυομεταφορά μόνο εάν σχηματίσουν τουλάχιστον 2 έως 3 καλής ποιότητας Βλαστοκύστεις διασφαλίζοντας δύο έως τρεις προσπάθειες Εμβρυομεταφοράς στο μέλλον.

Γεγονός 4: Ένα είναι το μόνο που χρειάζεστε!

Ακόμη και μια βλαστοκύστη καλής ποιότητας λειτουργεί. Μην πέσετε στην παγίδα πολλαπλών εμβρύων για να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης εκτός εάν υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι. Πολλές κλινικές μεταφέρουν δύο έως τρία έμβρυα θέλοντας να αυξήσουν το ποσοστό επιτυχίας του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αυτό, ωστόσο, μερικές φορές οδηγεί σε δίδυμη ή τρίδυμη εγκυμοσύνη, περιπλέκοντας άσκοπα την έκβαση της εγκυμοσύνης. Τα ζευγάρια πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες πρόωρου τοκετού αυξάνονται με τη δίδυμη κύηση. Όχι μόνο αυξάνει την επιπλοκή, αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες να παραμείνουν τα μωρά σε ΜΕΘ νεογνών για λίγες μέρες. Η μεταφορά μεμονωμένης βλαστοκύστης δίνει καλό ποσοστό επιτυχίας εάν η ποιότητα της Βλαστοκύστης είναι καλή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια μεταφορά βλαστοκύστης σε ένα έμβρυο 3ης ημέρας όποτε είναι δυνατόν.!

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer