Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Ιδέες για μετακόμιση – Κινηθείτε έξυπνα

Ιδέες για μετακόμιση – Κινηθείτε έξυπνα

Η μετακόμιση είναι αγχωτική, αλλά μπορεί να γίνει λιγότερο αγχωτική με τον προγραμματισμό εκ των προτέρων και τη συσκευασία των σωστών πραγμάτων με τη σωστή σειρά. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να κάνετε τη μετακόμισή σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή:

Πακετάρετε ένα ή δύο κουτιά τη νύχτα πριν από τη μετακόμισή σας.

 • Συσκευάστε ένα ή δύο κουτιά το βράδυ πριν από τη μετακόμισή σας.
 • Πακετάρετε πρώτα τα απαραίτητα και μετά μερικά από τα αγαπημένα σας πράγματα.
 • Βάλτε σαφείς ετικέτες στα κουτιά και βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολα προσβάσιμα.
 • Χρησιμοποιήστε σημειώσεις post-it για να σημειώσετε τα βασικά αντικείμενα στα κουτιά που πρέπει να συσκευάζονται στο τέλος κάθε ημέρας (π.χ. σκεύη κουζίνας).

Μαζέψτε πρώτα όλα τα απαραίτητα και τα απολύτως απαραίτητα.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε πριν αρχίσετε να πακετάρετε. Είναι εύκολο να ξεχάσετε κάτι σημαντικό ή να καταλήξετε με ένα κουτί γεμάτο πράγματα που δεν χωράνε εκεί που πρέπει να πάνε.

 • Φτιάξτε μια λίστα με τα απαραίτητα: είδη υγιεινής, φάρμακα (μπορείτε να τα βγάλετε και να τα συσκευάσετε ξεχωριστά), ρούχα για κάθε μέλος της οικογένειας (συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών), τρόφιμα και ποτά για τουλάχιστον μία ημέρα (πιθανόν να θέλετε περισσότερα από αυτά), κλινοσκεπάσματα και πετσέτες για κάθε άτομο, οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα που αφορούν τις ανάγκες της οικογένειάς σας.
 • Συγκεντρώστε τα πάντα μαζί, ώστε να είναι εύκολο για όλους στο σπίτι που μπορεί να βοηθήσουν στη συσκευασία. Ψάξτε τοπικά για μεταφορές μετακομίσεις Ίλιον και ζητήστε προσφορές.
Διαβάστε  Επιλογή Κράνους: Full Face ή Modular; Ποιος Καλύπτει τις Ανάγκες Σας;

Βάλτε σαφείς ετικέτες στα κουτιά και βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολα προσβάσιμα.

 • Οι ετικέτες πρέπει να είναι ευανάγνωστες, να γράφονται εύκολα και να μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

Χρησιμοποιήστε σημειώσεις post-it για να επισημάνετε τα βασικά αντικείμενα στα κουτιά που πρέπει να συσκευαστούν στο τέλος.

 • Σημειώστε κάθε κουτί με ένα βασικό αντικείμενο που θα συσκευαστεί μέσα σε αυτό.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα post-it σημειώματα είναι εύκολα ορατά για να μην τα ξεχάσετε!

Ενότητα: Συσκευάστε τα πιο βαριά αντικείμενα στο κάτω μέρος, ώστε να μην πέφτουν όταν τα σηκώνετε.

 • Χρησιμοποιήστε ένα καροτσάκι για να μετακινήσετε βαριά αντικείμενα. Ένα καροτσάκι είναι ιδανικό για τη μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων, όπως στρώματα και καναπέδες, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά μικρότερων αντικειμένων, όπως κουτιά και τσάντες. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα αν σκοπεύετε να μετακινείστε συχνά- αποθηκεύονται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιούνται και μπορούν να σας γλιτώσουν από πόνους στην πλάτη καθώς και από την καταστροφή των δαπέδων σας!
 • Ζητήστε βοήθεια από φίλους ή μέλη της οικογένειας που ζουν κοντά. Αν κάποιος μένει κοντά σας, ρωτήστε τον αν θα ήταν πρόθυμος να σας δώσει ένα χεράκι με κάποια από τα ανυψωτικά που απαιτούνται για το πακετάρισμα του σπιτιού σας – θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα!

Απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε πλέον.

Θυμηθείτε να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Αν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, σκεφτείτε να δωρίσετε το/τα αντικείμενο/α, ώστε κάποιος άλλος να επωφεληθεί από αυτά. Μπορείτε επίσης να τα πουλήσετε στο eBay ή στο Craigslist, αν προτιμάτε να βγάλετε μερικά επιπλέον χρήματα από τα παλιά σας αντικείμενα!

Διαβάστε  Κόστος Μετακόμισης - Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Μην ξεχνάτε επίσης την ανακύκλωση, τα σκουπίδια και τα ντουλάπια της κουζίνας, τα ντουλάπια και τα συρτάρια του μπάνιου! Σκεφτείτε να επιλέξετε ενοικίαση φορτηγού ώστε να κερδίσετε μια καλύτερη τιμή.

Κρατήστε έναν κατάλογο ελέγχου με όσα πρέπει να γίνουν πριν από την ημέρα της μετακόμισης και τσεκάρετε κάθε στοιχείο καθώς γίνεται.

 • Κρατήστε μια λίστα ελέγχου για το τι πρέπει να γίνει πριν από την ημέρα της μετακόμισης και ελέγξτε κάθε στοιχείο καθώς γίνεται.
 • Η λίστα θα πρέπει να περιλαμβάνει τη συσκευασία, τον καθαρισμό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γίνει.
 • Η λίστα θα πρέπει να φυλάσσεται σε ένα βολικό μέρος, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτήν.

Συμπερασματικά

Αυτές είναι μερικές μόνο συμβουλές για το πώς να κάνετε τη μετακόμισή σας λιγότερο αγχωτική και πιο οργανωμένη.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer