Οι καλύτερες παραλίες στη Κέρκυρα

Οι καλύτερες παραλίες στη Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά και διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες στη Μεσόγειο. Αν και η επιλογή της καλύτερης παραλίας εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τα γούστα του καθενός, παρακάτω θα σας προτείνω μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Κέρκυρας:

  1. Παραλία Παλαιοκαστρίτσας: Μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά και πευκόφυτους λόφους που φτάνουν μέχρι την άμμο. Είναι ιδανική για κολύμπι και snorkeling.
  2. Παραλία Γλυφάδας: Μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες της Κέρκυρας. Διαθέτει άμμο, καθαρά νερά και πολλές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες.
  3. Παραλία Παλαιόκαστρου: Μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κέρκυρας, με βραχώδη τοπία και καταγάλανα νερά. Είναι ιδανική για τους λάτρεις της ηλιοθεραπείας και της ηρεμίας.
  4. Παραλία Καβοστάσι: Αυτή η παραλία βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας και είναι περιβάλλεται από καταπράσινη βλάστηση και βραχώδεις ακτές. Τα καταγάλανα νερά της προσφέρουν ένα όμορφο σκηνικό για κολύμπι και χαλάρωση. Οι τουρίστες αναζητούν Boat Trip Corfu to Paxos καθώς είναι από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες.
  5. Παραλία Αγιος Γόρδιος: Αυτή η παραλία βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή του νησιού και είναι γνωστή για την εκπληκτική άμμο και τα καθαρά νερά της. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Κέρκυρας, με πολλές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.
  6. Παραλία Παλαιόκαστρου Κερκύρας: Αυτή η παραλία βρίσκεται κοντά στην πόλη της Κέρκυρας και είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των τουριστών. Έχει άμμο και καταγάλανα νερά, ενώ σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο του Παλαιού Φρούριου.
  7. Παραλία Παραδείσι: Μια παραλία με εκπληκτικό τοπίο, με πευκόδασος που φτάνει μέχρι την άμμο και κρυστάλλινα νερά. Είναι ιδανική για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.
  8. Παραλία Σίδαρι: Μια παραλία με άμμο και καταγάλανα νερά, που προσφέρει επίσης θαλάσσια σπορ και εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες.
  9. Παραλία Παραμυθιά: Μια μικρή παραλία με άμμο και γαλάζια νερά, που περιβάλλεται από πευκόδασος. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και ησυχία.
  10. Παραλία Μπαρμπάτι: Μια παραλία με γαλάζια νερά και βραχώδες τοπίο. Είναι ιδανική για snorkeling και καταδύσεις, καθώς προσφέρει εντυπωσιακό υποβρύχιο τοπίο.
Διαβάστε  Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Κέρκυρα. Ωστόσο, το νησί έχει πολλές άλλες όμορφες παραλίες που αξίζει να εξερευνήσετε.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer