Πως να βρω ένα καλό μεταχειρισμένο iPhone

Πως να βρω ένα καλό μεταχειρισμένο iPhone

Όταν ψάχνετε για ένα καλό μεταχειρισμένο iPhone, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η αγορά ενός τηλεφώνου είναι κάτι περισσότερο από την επίτευξη μιας καλής τιμής. Πρέπει επίσης να εξετάσετε την κατάσταση της συσκευής και το πόσο καλά θα λειτουργήσει για τις ανάγκες σας.

Ελέγξτε την κατάσταση του iPhone.

  • Ελέγξτε την κατάσταση του iPhone σας

Πριν αγοράσετε ένα εκθεσιακό iPhone, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν έχει δηλωθεί ως χαμένη ή κλεμμένη από τον αρχικό ιδιοκτήτη της. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να το ελέγξετε με την Υποστήριξη της Apple (ή με τον πάροχό σας, αν χρησιμοποιείτε ξεκλείδωτο τηλέφωνο). Εάν το τηλέφωνο είναι ακόμα ενεργό και δεν έχει δηλωθεί απώλεια ή κλοπή, θα είναι κατάλληλο για χρήση σε οποιοδήποτε συμβατό δίκτυο.

  • Επιβεβαιώστε ότι το iPhone δεν έχει υποστεί ζημιά από το νερό

Η ζημιά από το νερό μπορεί να προκαλέσει διάβρωση στα εσωτερικά εξαρτήματα και να προκαλέσει καταστροφή στα ηλεκτρικά συστήματα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές στο μέλλον – οπότε, αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να μην αγοράσετε από κάποιον που παραδέχεται ότι έριξε το τηλέφωνό του στο νερό!

Ψάξτε για χαμηλή τιμή.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η τιμή. Αν ψάχνετε για μια καλή προσφορά, ιστοσελίδες όπως το eBay και η Craigslist είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αλλά προσέξτε: Μπορεί να πέσετε πάνω σε κλεμμένα iPhone που έχουν μεταπωληθεί από τους κλέφτες τους χωρίς να το γνωρίζουν οι αρχές – γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής σας δεν πουλάει κλεμμένα προϊόντα πριν αγοράσετε από αυτόν!

Διαβάστε  Πτυχιακές Εργασίες - Ο Απόλυτος Οδηγός

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου!

Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό στο κουτί. Ο σειριακός αριθμός του τηλεφώνου σας πρέπει να ταιριάζει με αυτόν που αναγράφεται τόσο στο κουτί όσο και στην απόδειξη. Εάν αγοράζετε μέσω διαδικτύου, η επαλήθευση μπορεί να είναι δύσκολη – αλλά μην αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να το κάνετε ούτως ή άλλως!

Εάν ο πωλητής αρνηθεί να σας δώσει αυτούς τους αριθμούς, απομακρυνθείτε αμέσως από την προσφορά του. Χρειάζεστε όχι μόνο αυτές τις τρεις πληροφορίες, αλλά και μια τέταρτη: απόδειξη ότι ανήκουν μαζί ως μια μονάδα (όπως ένα τιμολόγιο).

iMasteRepair-Eshop

Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας.

Η κατάσταση της μπαταρίας είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό κάθε smartphone. Η σελίδα της μπαταρίας στις ρυθμίσεις του iPhone εμφανίζει την τρέχουσα φόρτιση, πόσο καιρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας πριν εξαντληθεί η ισχύς του και αν χρειάζεται ή όχι να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας.

Το ποσοστό δείχνει πόση φόρτιση απομένει (αν είναι πάνω από 80%, τότε το τηλέφωνό σας έχει αρκετή ενέργεια). Εάν, ωστόσο, ο αριθμός αυτός πέσει κάτω από το 20%, τότε ήρθε η ώρα να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο μέχρι να τελειώσει και πάλι η φόρτιση–αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε όλα τα δεδομένα στη συσκευή αποθήκευσης!

Προσπαθήστε να κάνετε μια καλή συμφωνία.

  • Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό.
  • Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας.
  • Ελέγξτε την κατάσταση του τηλεφώνου.
  • Ψάξτε για μια καλή προσφορά στο eBay ή το Amazon, αλλά μην αγοράσετε από κάποιον που δεν έχει κριτικές!

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να καταλάβετε πώς να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο iPhone. Αν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για την αγορά ενός iPhone, σας προτείνουμε να το πάτε σε ένα κατάστημα Apple για έλεγχο πριν πάρετε οποιαδήποτε τελική απόφαση. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν και καμία από αυτές τις συμβουλές δεν σας βγει σε καλό… τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε!

Διαβάστε  Vip Transfers στην Κέρκυρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer