Κόλπα για Μετακόμιση – Οι Ειδικοί μας απαντούν

Κόλπα για Μετακόμιση – Οι Ειδικοί μας απαντούν

Η μετακόμιση μπορεί να φαίνεται σαν ένα τεράστιο εγχείρημα. Θα πρέπει να γίνει ένα έξυπνο σχέδιο. Όταν λάβετε τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης και μετακόμισης, είναι ώρα να ξεκινήσετε. Ακολουθεί μια λίστα με κόλπα για μετακόμιση προς βήμα, για το τι πρέπει να κάνετε πρώτα.

Κόλπα για μετακόμιση που θα σας προσφέρουν λύσεις

Τρεις μήνες νωρίτερα

Πριν προσλάβετε μια εταιρεία συσκευαστών και μεταφορέων, ρωτήστε οποιονδήποτε φίλο ή συγγενή σας που μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι ή έχει ήδη χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Αυτός είναι ένας τρόπος για να πάρετε μια καλή ιδέα για το ποια εταιρεία είναι η καλύτερη στην αγορά και μπορεί να σας προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Στο Pasignosto θα βρείτε υπηρεσίες για μετακομίσεις Αθήνα, από κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες.

Δύο μήνες νωρίτερα

Αφού επιλέξετε την εταιρεία συσκευασίας και μεταφορέων, υπολογίστε τα έξοδά σας, συντάξτε ένα συμβόλαιο και δημιουργήστε ασφάλεια μεταφοράς . Η ασφάλιση συνιστάται ιδιαίτερα γιατί θα βοηθούσε σε οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στα έπιπλά σας ή σε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντά σας. Κανονίστε μια επίσκεψη, ώστε να έχουν μια ξεκάθαρη ιδέα για τα αντικείμενα του σπιτιού για μετακόμιση. Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα που απαιτούν ειδικό χειρισμό, όπως γυαλί, σερβίτσια, πολυελαίους κ.λπ. μεταφέρονται στο νέο σας σπίτι προσεκτικά.

Ένα μήνα νωρίτερα

Καθώς απομένει μόνο ένας μήνας, ξεκινήστε την προετοιμασία τώρα. Ξεκινήστε να καθαρίζετε το σπίτι. Να είστε οργανωμένοι. Ψάξτε το σπίτι σας. Πρέπει να καθαρίσετε πράγματα που ταιριάζουν με το νέο σας σπίτι. Κοιτάξτε την κάτοψη του επερχόμενου σπιτιού σας και αποφασίστε πού θα χωρέσουν τα έπιπλά σας. Εάν το νέο σπίτι δεν έχει χώρο για αυτό, προσφέρετέ το στην οικογένεια ή τους φίλους – ή προωθήστε το σε ιστότοπους «αγοράς και πώλησης» όπου ο καθένας μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει μεταχειρισμένα προϊόντα. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς θα μειώσετε το κόστος της μετακόμισης.

Διαβάστε  Μάθετε τα Πάντα για τις Υπηρεσίες Ιδιωτικής Μεταφοράς

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα

Αν έχετε παιδί που πηγαίνει σχολείο, επισκεφτείτε το για να ολοκληρώσει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη μεταφορά. Επισκεφτείτε την τοπική αρχή για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας έχει αλλάξει. Ολοκληρώστε και με όλες τις άλλες διαδικασίες. Πληρώστε τις χρεώσεις και τις εκκρεμείς οφειλές σας, όπως αυτές του ρεύματος και του τηλεφώνου. Αν τα κάνετε όλα από την αρχή θα δείτε μια πιο ομαλή εξέλιξη. Ειδικά για αντικείμενα που λιγοστεύουν επειδή διώχνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Σε αυτή την περίπτωση η μεταφορά με μικρό φορτηγό θα κοστίσει λιγότερο.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα

Ξεκινήστε την επισήμανση. Προσθέστε ετικέτες σε όλα τα χαρτοκιβώτια ανάλογα με το δωμάτιο στο οποίο μπορούν να πάνε. Γράψτε μια περιγραφή του τι υπάρχει μέσα. Αυτός είναι ένας τρόπος για να επιταχύνετε το έργο των συσκευαστών και μεταφορέων. Θα μπορούν να κάνουν πράγματα γρήγορα αν ξέρουν επίσης τι υπάρχει μέσα. Αυτό θα μειώσει τη μισή εργασία κατά την αποσυσκευασία όλων των κουτιών. Ως ιδιοκτήτης, θα πρέπει να το γνωρίζετε μέσα και έξω. Τα κόλπα για μετακόμιση αφορούν την εγρήγορση και πάντα το σχέδιο από την αρχή.

Μια εβδομάδα νωρίτερα

Ξεκαθαρίστε τα πράγματα στην κουζίνα. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την υγιεινή. Ξεκινήστε να ψάχνετε όλα τα χρησιμοποιημένα πακέτα. Πετάξτε τα εάν η ημερομηνία έχει λήξει ή εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε πριν από την ημέρα της αλλαγής ή της μετακόμισης. Διασταυρώστε όλα τα νομικά έγγραφα και τα ασφαλιστικά έγγραφα. Κάντε μια τελική λίστα με όλα τα χαρτοκιβώτια, καθώς η συσκευασία σας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε  Άνοιγμα αρτοποιείου - Πως να ξεχωρίσεις

Μια μέρα πριν

Εάν το νέο σπίτι είναι κοντά, επισκεφθείτε και κάντε έναν τελικό έλεγχο. Περπατήστε γύρω από την ιδιοκτησία για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος. Το νέο σπίτι πρέπει να είναι αρκετά καθαρό για να ξεφορτώνετε τα πράγματά σας. Ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι όλα στο νέο σπίτι είναι εντάξει και ότι πληρούν τους όρους του συμβολαίου αγοράς σας. Φορτίστε πλήρως το κινητό σας, γιατί θα κάνετε πολλές τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορεί να εμφανιστεί κάθε είδους έκτακτη ανάγκη.

Ημέρα Μετακόμισης – Κόλπα για Μετακόμιση που φέρνουν αποτέλεσμα

Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα. Μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, αλλά θα υπάρχουν πολλές αναμνήσεις που συνδέονται με το πού ζούσατε μέχρι τότε. Να είστε σε εγρήγορση όλη την ώρα. Συνεργαστείτε με συσκευαστές και μεταφορείς και εντοπίστε κουτιά που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Μετακινήστε τα μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να τα χειρίζεστε με περισσότερη προσοχή.

Μόλις βρεθείτε στο νέο σας σπίτι

Φτάστε στο νέο σας σπίτι πριν από τους συσκευαστές και τους επαγγελματίες. Λογαριάστε για κάθε στοιχείο στο απόθεμά σας. Ελέγξτε για κατεστραμμένα και ελλείποντα αντικείμενα. Εξοικειωθείτε με τη γειτονιά. Η μεταφορική εταιρεία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλη την διαδικασία. Επιλέξτε ειδικούς που φέρνουν σίγουρα αποτελέσματα.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer