Αρχική Blog Blog Pasignosto Κόστος Μετακόμισης – Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση
Κόστος Μετακόμισης – Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Κόστος Μετακόμισης – Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Η μετακόμιση απαιτεί προσπάθεια. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά βήματα που πρέπει να κάνετε και θέλετε να είστε σίγουροι ότι κάνετε τα πράγματα σωστά. Το ποιο θα είναι το τελικό κόστος μετακόμισης είναι πάντα μια μεγάλη ερώτηση σε αυτό το πλαίσιο, για το πώς μπορείτε να το χειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθώς εξερευνάτε το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση ενός σπιτιού, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε πού μπορείτε να μειώσετε αυτά τα έξοδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε τις 10 αγαπημένες μας συμβουλές για να μειώσουμε την χρεώση μεταφορικής.

Χαμηλώστε το κόστος μετακόμισης – Συσκευάστε το σπίτι σας μόνοι σας

Αντί να ξοδεύετε επιπλέον χρήματα για να πείτε στους επαγγελματίες να συσκευάσουν τα αντικείμενά σας, ίσως να είστε καλύτερα να προχωρήσετε και συσκευάσετε μόνοι σας το σπίτι. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να φορτώσουν, να οδηγήσουν και να ξεφορτώσουν. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα κατά τη διαδικασία.

Αναζητήστε δωρεάν κουτιά

Τα δωρεάν κουτιά είναι σχεδόν παντού. Τα χαρτοκιβώτια γραφείου και οι κάβες ποτών είναι μερικά από τα καλύτερα που θα μπορείτε να βρείτε κατά την αναζήτησή σας, αλλά μερικές φορές μπορείτε να βρείτε άλλα μεγάλα, ογκώδη κουτιά που θα ταιριάζουν καλά στα αντικείμενα σας.

Μην τα πάρετε όλα μαζί σας

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν ετοιμάζονται να μετακομίσουν είναι ότι προσπαθούν να πάρουν τα πάντα στο σπίτι τους μαζί τους. Αν και θέλετε να πάρετε εντελώς τα πάντα από το τρέχον σπίτι σας, δεν θέλετε να τα βάλετε όλα στο φορτηγό. Καθώς πακετάρετε, αποφασίστε τι δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας και τι μπορεί να πουληθεί ή να δωρηθεί. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι πετάτε πράγματα που δεν χρειάζεται να τα έχετε στο νέο σας χώρο. Έμπειροι επαγγελματίες όπως της μεταφορικής εταιρείας Fortigaki θα σας δώσουν λύσεις σε ότι χρειάζεστε.

Διαβάστε  Δικηγόρος για Τροχαία Ατυχήματα - Η Σωστή Επιλογή

fortigaki

Χρησιμοποιήστε ρούχα και εφημερίδες ως υλικό συσκευασίας

Θέλετε να χαμηλώσετε το κόστος μετακόμισης; Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε τέτοιου είδους συσκευασίες και άλλων τύπων υλικά. Πιθανότατα έχετε ένα σωρό υλικά συσκευασίας εκεί στο σπίτι σας! Εάν έχετε παλιές εφημερίδες ή άλλα (όχι σημαντικά) χαρτιά, μπορείτε πάντα να τα χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε τα κενά. Τα ρούχα λειτουργούν πολύ καλά και για ορισμένα αντικείμενα. Εφόσον τα ρούχα είναι καθαρά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε εύθραυστα αντικείμενα, να χρησιμοποιήσετε κάλτσες στο εσωτερικό των γυαλιών και άλλων ευαίσθητων αντικειμένων και πολλά άλλα.

Συγκρίνετε τιμές και κριτικές

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές στη Google, ψάξτε για μεταφορικές στο διαδίκτυο και δείτε τι είδους τιμές μπορείτε να βρείτε. Πολλές φορές, αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συγκρίνετε τις εταιρείες που σκέφτεστε, τότε θα παρατηρήσετε ότι έχετε πολύ περισσότερα να λάβετε υπόψη σχετικά με τη μεγάλη εικόνα. Μπορείτε να βρείτε μια δίκαιη τιμή και να γνωρίζετε ότι έχετε αυτό που χρειάζεστε. Η χρεώση της κάθε μεταφορικής θα έχει αποκλίσεις.

Αποφύγετε την υπερβολική δαπάνη για τον νέο χώρο

Μια στρατηγική για εξοικονόμηση χρημάτων κατά τη μετεγκατάσταση είναι να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε στη νέα σας τοποθεσία. Αποφύγετε να διακοσμήσετε ανεξέλεγκτα το νέο σας μέρος έως ότου μετακομίσετε. Βραχυπρόθεσμα, είναι φυσικό να είστε πιο παρορμητικοί με τις αγορές, καθώς μπορεί να αρχίσετε να φαντάζεστε τι πιστεύετε ότι χρειάζεστε σε κάθε χώρο. Όσο λιγότερα αγοράζετε τώρα, τόσο περισσότερα χρήματα θα εξοικονομήσετε και τόσο λιγότερα έπιπλα θα χρειαστείτε να μεταφέρετε την ημέρα της μετακόμισης.

Πρόκειται για μετακόμιση τοπικής ή μεγάλης απόστασης;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε προτού αρχίσετε να κάνετε οποιοδήποτε είδος έρευνας σχετικά με τις τοπικές μεταφορικές εταιρείες, είναι να προσδιορίσετε τον τύπο μετακόμισης που εξετάζετε. Το κόστος μετακόμισης θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Μια τοπική μετακόμιση είναι οτιδήποτε μέσα σε μια τοπική περιοχή και μπορεί συνήθως να γίνει μέσα σε ένα πρωί ή απόγευμα. Οι περισσότερες εταιρείες ορίζουν τις τοπικές μετακομίσεις σε απόσταση μικρότερη των 80 χιλιομέτρων από την αφβάση σας. Οι μετακομίσεις μεγάλων αποστάσεων, από την άλλη πλευρά, είναι μεταφορές που είναι 100 χιλιόμετρα ή περισσότερο. Αυτά μπορεί να διαρκέσουν μια μέρα, αλλά πολλές φορές, μπορεί να πάρει 2 ημέρες ή περισσότερες. Οι μετακομίσεις μεταξύ χωρών εμπίπτουν στην κατηγορία των μεγάλων αποστάσεων και συχνά έχουν πολλαπλά επίπεδα υλικοτεχνικής υποστήριξης που πρέπει να επιλύσετε πριν καν ξεκινήσετε. Επειδή οι μετακομίσεις μεταξύ χωρών απαιτούν πολύ περισσότερα από την άποψη του χρόνου και της οργάνωσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν η μετακκόμιση σας θα θεωρείται εγκάρσια.

Διαβάστε  Δικηγόρος Εργατολόγος Αθήνα - Ποια η Σωστή Επιλογή

Ορισμένες μεταφορικές εταιρείες θα προσφέρουν μεταφορές μεγάλων αποστάσεων μόνο σε μια συγκεκριμένη απόσταση από το σπίτι σας.Μπορεί να έχουν διαφορετικές βαθμίδες μεγάλων αποστάσεων και οι μετακομίσεις μεταξύ των χωρών θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ακριβές. Το να γνωρίζετε ποια είναι η μετακόμιση σας μπορεί να σας βοηθήσει με μια ποικιλία ερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πόσο κοστίζει μια μεταφορική και ποιες εταιρείες θα μπορούν ακόμη και να σας εξυπηρετήσουν. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που κάνουν μόνο έναν τύπο μετακόμισης, κάτι που θα βοηθήσει να περιορίσει το πεδίο των εταιρειών από τις οποίες θέλετε να επιλέξετε.

Για παράδειγμα η εταιρεία On Line Metafores, πρωτοπορεί σε μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Αθήνα. Πρόκειται για άριστους επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν τόσο τη συσκευασία και αμπαλάζ όσο και την μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Ως μεταφορική που συσκευάζει έχει την δυνατότητα να προστατέψει τα υπάρχοντα σας και να τα μεταφέρει στον νέο σας χώρο με κάθε ασφάλεια.

on line metafores

Πώς θα ξέρετε ποιοι επαγγελματίες είναι καλύτεροι;

Έχετε αποφασίσει εάν η μετακόμιση σας είναι τοπική ή σε μεγάλη απόσταση. Τώρα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κοιτάζετε μεμονωμένες εταιρείες για να μάθετε ποιες θα αξίζουν ακόμη και να επικοινωνήσετε. Ακολουθούν ορισμένα βήματα για να το καταλάβετε.

Ερευνήστε τις επιλογές σας

Κάντε κάποια βασική έρευνα σχετικά με τις εταιρείες που σκέφτεστε. Μάθετε πόσο καιρό εδρεύουν στον χώρο και πόση εμπειρία έχουν οι ομάδες τους. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το ποιοι είναι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιλέξετε ποιοι είναι οι κατάλληλοι για τους σκοπούς σας.

Μάθετε τι χρειάζεστε

Όλοι έχουμε διαφορετικές ιδέες για το τι πρέπει να ολοκληρώσουμε και να φροντίσουμε κατά τη διαδικασία της μετακόμισης. Χρειάζεστε κυριολεκτικά απλώς να πάρουν τα αντικείμενα σας, να τα φορτώσουν στο φορτηγό και να τα ξεφορτώσουν; Ή θα χρειαστείτε πρόσθετα, υπηρεσίες συσκευασίας, και χώρο αποθήκευσης; Σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστεί να ρωτήσετε μια εταιρεία αν τα προσφέρει αυτά.

Διαβάστε  Ιδιωτικές Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Οδηγός

Υπολογίστε τι θα μεταφέρουν οι επαγγελματίες

Πολλές μεταφορικές εταιρείες θα σας δώσουν προσφορές με βάση το πόσα πράγματα θα μεταφέρετε. Κοιτάξτε γύρω από ό, τι υπάρχει στο σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει και τι πρόκειται να διώξετε. Αν ψάχνετε για εποχικές προσφορές σε μετακομίσεις, ρωτήστε το πλάνο για το δικό σας project.

Μιλήστε με φίλους και συγγενείς

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει μετακομίσει πρόσφατα, μπορεί να έχει κάποια εικόνα σχετικά με τις εταιρείες με τις οποίες θέλετε να μιλήσετε για την μετακόμιση σας. Μπορούν να σας δώσουν ιδέες με βάση τα δικά τους κριτήρια, τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο στην αναζήτησή σας.

Τι ερωτήσεις πρέπει να κάνετε στους επαγγελματίες στην περιοχή σας

Τώρα που έχετε συγκεντρώσει μια λίστα για να υπολογίσετε το κόστος μετακόμισης στην περιοχή σας, ήρθε η ώρα να κάνετε ερωτήσεις στις εταιρείες που σκέφτεστε. Ακολουθούν ορισμένα από τα πράγματα που θα θέλατε να προχωρήσετε και να ρωτήσετε πριν λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με την εταιρεία που θέλετε να προσλάβετε.

 Εκτιμήσεις κόστους

Ρωτήστε την εταιρεία για τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν για τις προσφορές τους. Θα πρέπει να είναι σε θέση να σας τις δώσουν λεπτομερώς, έτσι ώστε να μην σας  έρθει επιπλέον κόστος από την τιμή που σας δίνουν κατά τη διαδικασία προσφοράς.

Υπάλληλοι ή υπεργολάβοι

Ποιος θα σας μεταφέρει; Υπάρχουν μερικές εταιρείες εκεί έξω που συνδέονται με πολλές άλλες μεταφορικλες εταιρείες προκειμένου να προγραμματίσουν όλες τις κμετακομίσεις που μπορούν και θα αναθέσουν σε υπεργολαβία για να το κάνουν. Και τα δύο είναι αποδεκτά, αλλά θέλετε να είναι διαφανή σχετικά με το ποιος μεταφέρει τα αντικείμενά σας.

 Διαδικασία παραπόνων και αξιώσεων: Ενώ ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να παραπονεθείτε ή να υποβάλετε αξίωση σε μεταφορική εταιρεία, αυτό θα μπορούσε να συμβεί και θέλετε να μάθετε πώς θα αντιμετώπιζαν τέτοια πράγματα. Κοιτάξτε τη διαδικασία αξίωσής τους και κάντε ερωτήσεις έτσι ώστε να έχετε πλήρη κατανόηση.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές πτυχές, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να ανακαλύψετε μεθόδους για να εξοικονομήσετε χρήματα. Λίγη κοινή λογική και ακόμη και λγη δημιουργικότητα, μπορεί να είναι το μόνο που είναι απαραίτητο. Αυτές οι συμβουλές για εξοικονόμηση κόστους μετακόμισης προορίζονται να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer