Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο

Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο

ΑΛουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο. κολουθούν μερικές ιδέες για λουλούδια που μπορείτε να δώσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο – Τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα είναι το πιο δημοφιλές λουλούδι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα σύμβολα της αγάπης. Τα τριαντάφυλλα έχουν χρησιμοποιηθεί στην ποίηση, την τέχνη και τη μουσική για να εκφράσουν ρομαντικά συναισθήματα από την αρχαιότητα. Τα τριαντάφυλλα κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, οπότε σίγουρα θα υπάρχει κάτι που ταιριάζει στο γούστο σας! Στο ανθοπωλείο σας, θα βρείτε μοναδικές επιλογές.

Αν θέλετε να γίνετε δημιουργικοί με το δώρο σας φέτος, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, σας έχουμε μερικές ιδέες:

Μαργαρίτες

Τα τριαντάφυλλα είναι σύμβολο της αγάπης και συνδέονται με τον μήνα Ιούνιο. Οι μαργαρίτες, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύουν την αθωότητα και την αγνότητα. Συνδέονται επίσης με τον Μάιο (πέμπτος μήνας) και τον Μάρτιο (τρίτος μήνας).

Αν θέλετε να στείλετε λουλούδια στον αγαπημένο σας αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά δεν ξέρετε ποιο είδος λουλουδιού είναι το καλύτερο γι’ αυτόν ή ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα–μην ανησυχείτε! Μπορείτε να τους στείλετε οποιοδήποτε είδος λουλουδιού πιστεύετε ότι θα τους κάνει ευτυχισμένους!

Anthemion Flowers

Ορχιδέες

Οι ορχιδέες είναι σύμβολο αγάπης και ρομαντισμού, οπότε είναι η τέλεια επιλογή λουλουδιών για το ξεχωριστό σας πρόσωπο αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν θέλετε να κάνετε δώρο λουλούδια αλλά δεν έχετε πολλά χρήματα να ξοδέψετε, οι ορχιδέες μπορούν να αποτελέσουν μια προσιτή επιλογή.

Διαβάστε  5 συμβουλές για να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Τα χρυσάνθεμα είναι δημοφιλή για την ομορφιά, την ποικιλομορφία και την εξωτική τους φύση- είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για γάμους επειδή κυκλοφορούν σε τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα και σχήματα! Αν θέλετε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα (ή ακόμα και μια νύχτα), τότε τα χρυσάνθεμα μπορεί να είναι ακριβώς το στυλ σας! Τείνουν να είναι ακριβά λουλούδια όμως – οπότε αν η τιμή είναι ένα θέμα που σας απασχολεί, σκεφτείτε να πάρετε κάποιο άλλο είδος αντ’ αυτού!

Κρίνοι

Ο κρίνος είναι ένα λουλούδι που χρησιμοποιείται στην τέχνη και τη λογοτεχνία εδώ και αιώνες. Είναι σύμβολο της αγνότητας και της αθωότητας, της ομορφιάς, της βασιλείας και της άνοιξης. Αλλά ο κρίνος συνδέεται επίσης με τη ζωή και τον θάνατο -τα φύλλα ορισμένων ειδών είναι δηλητηριώδη αν καταναλωθούν ωμά- ορισμένα λουλούδια αναπτύσσονται από βολβούς που βρίσκονται κάτω από το έδαφος (όπως τα κρεμμύδια), οι οποίοι μπορούν να φυτευτούν κοντά σε τάφους- ορισμένα είδη ανθίζουν ακόμη και τη νύχτα, όταν κανείς δεν είναι κοντά για να τα δει! Θεωρούνται από τα πιο όμορφα Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο.

Κρίνοι Γαρύφαλλα

Τα κρίνα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι γνωστά για την ομορφιά τους, αλλά γνωρίζατε ότι τα άνθη των κρίνων είναι επίσης σύμβολα της μετενσάρκωσης; Ο θρύλος λέει ότι αν κάποιος πεθάνει και το σώμα του θαφτεί σε ένα χωράφι με άνθη κρίνου, τότε θα μετενσαρκωθεί μέσα σε τρία χρόνια.

Οι ενσαρκώσεις των κρίνων έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλούς πολιτισμούς σε όλη την ιστορία ως σύμβολο της ανάστασης και της αθανασίας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι όταν κάποιος πέθαινε γινόταν ο Όσιρις -ο θεός που έφερνε πίσω τη ζωή μετά το θάνατο- και ξαναγεννιόταν σε άλλη μορφή στη Γη μέσω του γιου του Χόρου (ο οποίος ήταν επίσης γνωστός ως Αρποκράτης). Σε αυτό το πλαίσιο, το νόημα πίσω από αυτά τα λουλούδια γίνεται ελαφρώς λιγότερο ρομαντικό: παρόλο που αντιπροσωπεύουν νέα ξεκινήματα ή αναγεννήσεις, εξακολουθούν να φέρουν μαζί τους υπενθυμίσεις για τον θάνατο!

Διαβάστε  Υπερθέρμανση Laptop - Ποιοι οι λόγοι και λύσεις

Γαρύφαλλα Τουλίπες

Τα γαρίφαλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για γάμους, επετείους και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα γαρίφαλα είναι σύμβολο αγάπης, αφοσίωσης και στοργής. Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, όπως κόκκινο, ροζ, λευκό, κίτρινο και μοβ.

Το γαρύφαλλο διατίθεται επίσης σε πολλά διαφορετικά σχήματα, όπως: κορσάζ με κουμπότρυπα, κορσάζ με σπρέι, μπουκέτο με κουμπότρυπα, ανθοδέσμη (μικρό μπουκέτο), ημικύκλιος, πλήρης κύκλος (μεγάλο μπουκέτο).

Τουλίπες: Ηλιοτρόπια

Το ηλιοτρόπιο είναι σύμβολο της φιλίας και της αγάπης, καθώς και της ευτυχίας και της ζεστασιάς. Το λουλούδι αντιπροσωπεύει το καλοκαίρι και τη ζωή, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να δώσετε στο σύντροφό σας ένα δώρο που να δείχνει πόσα πολλά σημαίνει για εσάς.

Λουλούδια για Άγιο Βαλεντίνο – Alstroemeria

Η Alstroemeria είναι γένος ανθοφόρων φυτών της οικογένειας Alstroemeriaceae. Το όνομα του γένους προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις “alstron” (που σημαίνει λουλούδι) και “meros” (μέρος). Υπάρχουν πάνω από 100 είδη και πολυάριθμα υβρίδια, με τα περισσότερα να είναι ενδημικά της Νότιας Αμερικής.

Όλες οι αλστρομέριες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο βάζο, που κυμαίνεται από δύο εβδομάδες έως τρεις μήνες, ανάλογα με τον τρόπο που τις φροντίζετε. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για ανθοδέσμες και συνθέσεις, ειδικά αν τις φτιάχνετε για ένα γεγονός όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ρουχισμός gi

Το gi είναι ένα είδος ρουχισμού. Είναι επίσης η συντομογραφία του καράτε και γενικά αναφέρεται στην παραδοσιακή στολή που φορούν οι πολεμιστές κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα gis είναι συνήθως κατασκευασμένα από βαμβάκι ή καμβά, αλλά ορισμένα σύγχρονα στυλ χρησιμοποιούν συνθετικά υλικά όπως πολυεστέρα ή νάιλον.

Διαβάστε  Γιατί είναι σημαντική η εμπειρία σε έναν δικηγόρο

Συμπερασματικά

Εν κατακλείδι, ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Ξέρουμε ότι η επιλογή λουλουδιών μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το ποια λουλούδια είναι τα καταλληλότερα για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή την περίσταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα θέλαμε πολύ να σας βοηθήσουμε να κάνετε το δώρο σας ξεχωριστό και αξέχαστο.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer