Μεταφορά και Αποθήκευση Επίπλων

Μεταφορά και Αποθήκευση Επίπλων

Οι επαγγελματίες έχουν, δει μερικές πραγματικά κακές δουλειές συσκευασίας. Αν θέλετε να μεταφέρετε τα έπιπλά σας με ασφάλεια και να αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για τη συσκευασία των πολύτιμων επίπλων σας:

Συσκευάστε τα έπιπλά σας με προσοχή.

Όταν μεταφέρετε έπιπλα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα δυνατά υλικά συσκευασίας. Τα υλικά συσκευασίας μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα υλικού ή ειδών σπιτιού, αλλά αν βιάζεστε ή δεν έχετε χρόνο να ψωνίσετε το κατάλληλο υλικό, δείτε μερικές επιλογές:

  • Μεμβράνη φυσαλίδων (το είδος που χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη δώρων)
  • Μπλοκ από φελιζόλ (το είδος που χρησιμοποιείται για μόνωση)

Για να αποφύγετε γρατζουνιές και βαθουλώματα στα έπιπλά σας κατά τη μεταφορά τους, καλύψτε τυχόν εκτεθειμένες περιοχές είτε με μεμβράνη φυσαλίδων είτε με μπλοκ φελιζόλ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καλύψετε τις κορυφές των ποδιών με μερικά κομμάτια από αυτό το προστατευτικό υλικό πριν τα τοποθετήσετε στα κουτιά τους, ώστε να μην υποστούν ζημιές κατά τη μεταφορά! Αν ψάχνετε στη περιοχή σας προτείνουμε να ψάξετε για μεταφορές μετακομίσεις Καλλιθέα, ή ανάλογα το που βρίσκεστε.

Διαβάστε  Μεταφορά Καναπέ - Κόστος και Ασφάλεια

Εάν πρόκειται για έπιπλα που μεταφέρετε σε μεγάλες αποστάσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα δυνατά υλικά συσκευασίας.

  • Χρησιμοποιήστε έναν επαγγελματία μεταφορέα. Εάν μεταφέρετε έπιπλα σε μεγάλες αποστάσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα δυνατά υλικά συσκευασίας. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το φορτηγό ή το φορτηγάκι είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλα τα πράγματά σας και δεν είναι στοιβαγμένο πολύ ψηλά με άλλα μεγάλα έπιπλα.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας είναι ασφαλή όταν φορτώνονται σε φορτηγά ή φορτηγά, χρησιμοποιώντας ιμάντες ή δίχτυα, ώστε να μην μπορεί να πέσει τίποτα κατά τη μεταφορά.

Χρησιμοποιήστε “περιτύλιγμα φυσαλίδων” ή φελιζόλ για να μαξιλάρετε τις άκρες των επίπλων.

  • Η μεμβράνη φυσαλίδων είναι μια καλή επιλογή για το σκοπό αυτό, αλλά το ίδιο ισχύει και για το φελιζόλ. Και τα δύο παρέχουν μαξιλάρι και προστασία για τα αγαθά σας όταν τα μεταφέρετε από το ένα μέρος στο άλλο με ένα όχημα.

Η μεμβράνη φυσαλίδων διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με το πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας και πόσα αντικείμενα πρέπει να μεταφερθούν ταυτόχρονα (όσο μεγαλύτερο είναι το αντικείμενο, τόσο περισσότερη μεμβράνη φυσαλίδων θα χρειαστεί). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προ-κομμένα φύλλα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για σκοπούς μετακίνησης επίπλων- αυτά διαθέτουν αυτοκόλλητες πλάτες, ώστε να μην ξεγλιστρούν κατά τη μεταφορά!

Μην παραγεμίζετε το φορτηγό ή το φορτηγάκι.

Όταν φορτώνετε έπιπλα, βεβαιωθείτε ότι αφήνετε αρκετό χώρο για να φορτώσουν και να ξεφορτώσουν με ασφάλεια οι μεταφορείς τα έπιπλα. Εάν υπερφορτώσετε το φορτηγό ή το φορτηγάκι, μπορεί να καταστρέψουν τα τιμαλφή σας. Αναζητήστε αν είστε στα βόρεια για μεταφορές μετακομίσεις Χαλάνδρι και ζητήστε προσφορές.

Διαβάστε  Τι είναι η Αρθροπλαστική Γόνατος και ποια τα οφέλη

Μην στοιβάζετε μεγάλα έπιπλα πάνω σε άλλα μεγάλα έπιπλα.

  • Μην χρησιμοποιείτε το φορτηγό ή το φορτηγό και το φορτηγάκι: Μην στοιβάζετε μεγάλα έπιπλα πάνω σε άλλα μεγάλα έπιπλα.
  • Χρησιμοποιήστε ένα καροτσάκι για να μετακινήσετε τα έπιπλα, αν είναι δυνατόν. Εάν πρέπει να τα μεταφέρετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας κάποιον άλλο που μπορεί να σας βοηθήσει να τα μεταφέρετε με ασφάλεια.
  • Χρησιμοποιήστε κουβέρτες για να προστατέψετε τόσο το δάπεδο όσο και την επιφάνεια του/των καινούργιου/ων σας επίπλου/ων, καθώς και για να τα προστατέψετε από γρατζουνιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Καλύψτε όλες τις πλευρές του κάθε αντικειμένου με μια κουβέρτα πριν το τοποθετήσετε μέσα στο όχημά σας, ώστε κανένα μέρος του να μην ακουμπήσει τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς – αυτό θα διασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα καταστραφεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής!

Καλύψτε τυχόν εκτεθειμένες περιοχές (όπως τα πόδια) με μεμβράνη φυσαλίδων ή μπλοκ φελιζόλ για να αποφύγετε γρατσουνιές και βαθουλώματα.

Για να προστατέψετε τα πόδια των επίπλων σας, καλύψτε τυχόν εκτεθειμένες περιοχές (όπως τα πόδια) με περιτύλιγμα φυσαλίδων ή μπλοκ φελιζόλ. Αυτό θα αποτρέψει γρατσουνιές και βαθουλώματα στα πολύτιμα κομμάτια σας καθώς μεταφέρονται στο νέο τους σπίτι. Να θυμάστε ότι οι μετακομίσεις όσο δύσκολες και να είναι, μπορούν να πραγματοποιηθούν με λιγότερο άγχος.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο για να αμβλύνετε τις άκρες των επίπλων, γεγονός που θα βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά. Αν χρειάζεστε επιπλέον προστασία για τις γωνίες και τις άκρες, δοκιμάστε να προσθέσετε επιπλέον μαξιλάρια γύρω τους.

Η μεταφορά και η αποθήκευση των επίπλων σας απαιτεί προσεκτική συσκευασία, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους

Όταν μεταφέρετε έπιπλα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε περιτύλιγμα φυσαλίδων ή φελιζόλ για να μαλακώνετε τις άκρες των κομματιών σας. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών στις γωνίες και τα πόδια των επίπλων σας κατά τη μεταφορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υλικά για να συμπιέσετε τις πλευρές ενός κομματιού μεταξύ τους, ώστε να χωράει σε μικρότερο χώρο στην αποθήκη ή στην έκθεση στο σπίτι.

Διαβάστε  Ρήξη Μηνίσκου

Μια άλλη συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα τα υπάρχοντά σας είναι σφιχτά συσκευασμένα μεταξύ τους όταν τα μεταφέρετε από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Εάν υπάρχουν κενά μεταξύ των αντικειμένων, μπορεί να υποστούν ζημιά πέφτοντας σε σκληρές επιφάνειες κατά τη μεταφορά – και αυτή η ζημιά μπορεί να οδηγήσει απευθείας προς εσάς!

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να καταλάβετε πώς να μεταφέρετε και να αποθηκεύσετε τα έπιπλά σας. Ξέρουμε ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε εδώ για εσάς!

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer