Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό

Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό - Οι προτάσεις του Pasignosto - Ζητήστε Προσφορές

Εάν είστε εδώ γιατί ψάχνετε μεταφορές με μικρό φορτηγό και επειδή έχετε μια μετακόμιση που έρχεται, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τη μεγάλη μέρα. Αυτές οι 11 συμβουλές μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πολύ λιγότερο επώδυνη. Στο Pasignosto θα βρείτε επαγγελματίες για μεταφορά με μικρό φορτηγό.


Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό από τους Ειδικούς

Το να οργανωθείτε πριν ακόμα ξεκινήσει η συσκευασία θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και πόνο αργότερα. Ένα καλό κιτ συσκευασίας θα περιλαμβάνει πολλούς μόνιμους μαρκαδόρους, πολλά ζεύγη ψαλιδιών, πολλά ρολά διαφορετικού χρώματος κολλητική ταινία, ένα σημειωματάριο, στυλό, ένα μπουκάλι νερό και ένα χορταστικό σνακ. Θα φτάσουμε στην έγχρωμη κολλητική ταινία, το σημειωματάριο και τα στυλό σε λίγο. Το νερό και το σνακ είναι ζωτικής σημασίας. Η μετακόμιση στην Αθήνα είναι σκληρή δουλειά, αλλά μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο εύκολο παραμένοντας ενυδατωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.


Μην πληρώνετε για κουτιά

Μιλήστε με τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Ρωτήστε συναδέλφους στο χώρο εργασίας σας. Ελέγξτε τα τοπικά παντοπωλεία και τα μεγάλα καταστήματα. Υπάρχουν δωρεάν κουτιά από χαρτόνι σχεδόν παντού. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Σε κάθε περίπτωση μια καλή μεταφορική εταιρεία θα σας προμηθεύσει με κούτες μετακόμισης για μεγαλύτερη ευκολία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μεγάλη μετακόμιση ή μεταφορά με μικρό φορτηγό.


Ζητήστε βοήθεια για τη συσκευασία ή την αποσυσκευασία μόνο αν είναι ανάγκη

«Πού πάει αυτό;» «Πώς να το συσκευάσω;» «Φοράω τελικά αυτό το πουκάμισο;» Μην ξοδεύετε το χρόνο σας κάνοντας ερωτήσεις: Θα είναι πολύ πιο γρήγορο να πακετάρετε και να ξεπακετάρετε τα πράγματά σας μόνοι σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να στρατολογήσετε φίλους και συγγενείς για φόρτωση και εκφόρτωση, κάτι που θα είναι πιο γρήγορο με τη βοήθειά τους. Μια επιβράβευση με ποτά, πίτσα, σουβλάκια είναι σύνηθες.


Χρωματικός κώδικας των αντικειμένων σας

Εδώ μπαίνει η κολλητική ταινία. Επιλέξτε ένα χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και περάστε ένα τετράγωνο έγχρωμη κολλητική ταινία σε κάθε πλευρά των κουτιών σας. Αυτό κάνει τη νέα θέση κάθε κουτιού ορατή με μια ματιά. Θα το εκτιμήσετε αργότερα, όταν το μόνο που έχετε να πείτε στους φίλους σας είναι «τα κόκκινα κουτιά μπαίνουν στην κουζίνα».


Κρατήστε ένα απόθεμα

Και αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε ένα σημειωματάριο. Γράψτε έναν αριθμό σε κάθε κουτί καθώς το συσκευάζετε και καταγράψτε τι υπάρχει μέσα. Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένο. Τα «βρεφικά ρούχα» ή οι «πετσέτες» πρέπει να κάνουν το κόλπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα για να ελέγξετε τι έχει φορτωθεί ή ξεφορτωθεί. Θα σας φανεί χρήσιμο αργότερα όταν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνατε με τις πετσέτες σας.


Φτιάξτε ένα κουτί πρώτης νύχτας

Από όλες τις συμβουλές μας, αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική. Αποθηκεύστε ένα μεγάλο κουτί για πράγματα που θα χρειαστείτε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. Μετά από μια μέρα μετακόμισης, είναι απίθανο να θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως την αποσυσκευασία, οπότε θα χαρείτε να έχετε τα απαραίτητα. Συνιστούμε να συμπεριλάβετε χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά ποτήρια για νερό, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμα, πετσέτες, αλλαγή ρούχων ή πιτζάμες και ψαλίδι.


Χρησιμοποιήστε πολύ μικρά κουτιά για βιβλία

Τα βιβλία είναι πολύ πιο βαριά από όσο φαίνονται. Είναι πολύ καλύτερο να κάνετε πολλά ταξίδια με μέτρια ελαφριά κουτιά παρά να διαλύσετε την μέση σας. Αυτός είναι ένας λόγος που θα είναι υπέροχο να βοηθήσετε τους φίλους σας: Έξι άτομα που κουβαλούν ένα (ελαφρύ) κουτί με βιβλία το καθένα είναι πολύ πιο γρήγορα από ένα άτομο που κάνει έξι ταξίδια. Ακόμα και αν πρόκειται για μετακόμιση γκαρσονιέρας, όπου θα χρειαστείτε ένα μικρό φορτηγό, φροντίστε να είστε οργανωμένοι.


 Καθαρίστε τα ληγμένα φάρμακα και προϊόντα ομορφιάς

Μην αγχώνεστε πολύ για κάθε μικρό πράγμα που πακετάρετε. (Κανείς δεν έχει χρόνο για αυτό!) Ωστόσο, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ελαφρύνετε το φόρτο σας, τυλίγοντας ληγμένα φάρμακα, προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ. Τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, επισημαίνονται με ημερομηνίες λήξης. Οποιαδήποτε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ είναι πάνω από ένα ή δύο ετών είναι έτοιμα για τα σκουπίδια.


Σκέψου έξω από το κουτί

Οι σακούλες σκουπιδιών είναι φίλος σας, ειδικά για ελαφριά και μαλακά αντικείμενα που δεν χρειάζεται να φυλάσσονται ή να διατηρούνται. Σκεφτείτε μαξιλάρια, κουβέρτες, κάλτσες, εσώρουχα, μαγιό και πιτζάμες.


Κρατήστε πρακτικά ένα κουτί ή τσάντες για δώρα

Για άλλη μια φορά: δεν είναι η ώρα να αγωνιείτε για τα υπάρχοντά σας. Αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι καθώς πακετάρετε, βρίσκετε πολλά πράγματα που δεν έχουν θέση στη ζωή σας. Έχοντας μια τσάντα δώρου ή κουτί με σαφή ετικέτα κοντά θα σας διευκολύνει να πετάξετε αυτά τα αντικείμενα χωρίς να το σκεφτείτε.


Γίνετε δημιουργικοί στο συνδυασμό αντικειμένων

Μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των κιβωτίων που συσκευάζετε κάνοντας τα πράγματά σας να κάνουν διπλή εργασία. Μην τυλίγετε τα πιάτα σας και άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε χαρτί ή σε φιστίκια συσκευασίας. έχετε τέλεια μαλακά και ανθεκτικά υλικά συσκευασίας στο λινό ντουλάπι και την ντουλάπα σας. Συσκευάστε δύο πράγματα σε ένα γεμίζοντας καθαρές κάλτσες σε γυάλινα σκεύη και τυλίγοντάς τα σε ένα πουκάμισο.

Μπορείτε να τυλίξετε φωτογραφίες με κορνίζα σε μαξιλαροθήκες ή πετσέτες και φωτιστικά σε χοντρές κουβέρτες. Ανησυχείτε ότι θα ξεχάσετε πού βάζετε τα απαραίτητα; Μην ξεχάσετε να το γράψετε στο απόθεμα. Οι μεταφορές με μικρό φορτηγό δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες. Με ένα καθαρό πλάνο όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζετε. Όμως οι μεταφορικές εταιρείες μπορούν να κάνουν για εσάς ακόμα και το πακετάρισμα σε ένα προσιτό κόστος.

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer