Αρχική Blog Uncategorized 10 Καλύτερα Ευρωπαικά Πανεπιστήμια για Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως
10 Καλύτερα Ευρωπαικά Πανεπιστήμια για Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως

10 Καλύτερα Ευρωπαικά Πανεπιστήμια για Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως

Αν θέλετε να αποκτήσετε πτυχίο από πανεπιστήμιο του εξωτερικού, αλλά δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας, τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα στην καριέρα σας και στην αγορά εργασίας. Γι’ αυτό καταρτίσαμε έναν κατάλογο με μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που προσφέρουν online πτυχία με αγγλική διδασκαλία σε διεθνείς φοιτητές.

1. Wageningen University and Research, Ολλανδία

Το Πανεπιστήμιο Wageningen συγκαταλέγεται πάντοτε μεταξύ των 10 καλύτερων ολλανδικών πανεπιστημίων στην έγκριτη κατάταξη που δημιουργείται από τα TopUniversities, Times Higher Education και το Πανεπιστήμιο Shanghai Jiao Tong.

Τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Wageningen στις πύλες μας είναι συνήθως σε επίπεδο Μάστερ. Τα δίδακτρα συνήθως κυμαίνονται μεταξύ 500 και 2.500 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

2. Freie Universitat Berlin, Γερμανία

Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Freie Universitat Berlin είναι δωρεάν για όλους τους φοιτητές, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Ωστόσο, τα δίδακτρα μπορούν να φτάσουν τα 9.500 ευρώ/έτος για ορισμένα από τα διαδικτυακά τους μαθήματα.

Τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Freie Universitat είναι συνήθως μαθήματα μικρής διάρκειας και μεταπτυχιακά.

Αν αναζητάτε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών πτυχίων, τότε επιλέξτε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών IU. Προσφέρει πάνω από 70 προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε επίπεδο Bachelor και μεταπτυχιακών.

Διαβάστε  Πώς να Αποφύγετε Κοινά Λάθη Ατμίσματος Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

3. Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης, Σουηδία

Πάνω από 30.000 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, ένα ίδρυμα στο οποίο γίνεται πολλή δουλειά και ανάπτυξη στην έρευνα, ιδίως στους τομείς των θετικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Τα δίδακτρα για τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης κυμαίνονται μεταξύ 0 και 13.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος. Τα μαθήματα αυτά προσφέρονται συνήθως σε επίπεδο μεταπτυχιακών.

4. Trinity College Δουβλίνο, Ιρλανδία

Το Trinity College Dublin (TCD) είναι το καλύτερο ακαδημαϊκό ίδρυμα στην Ιρλανδία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατάταξη που δημιουργήθηκε από το TopUniversities, το THE και το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης.

Τα μαθήματα που προσφέρει το TCD είναι επιπέδου μεταπτυχιακά και τα δίδακτρα κυμαίνονται μεταξύ 3.000 – 11.200 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

5. Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο

Τι μπορούμε να πούμε για το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης; Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο φημισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο, που συχνά μάχεται για την 1η θέση στην κατάταξη με το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Έχει υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα, μερικούς από τους καλύτερους καθηγητές στον κόσμο και αυστηρές προϋποθέσεις εισαγωγής.

Τα περισσότερα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι επιπέδου Μάστερ. Τα δίδακτρα κυμαίνονται μεταξύ 1.800 – 29.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το βρετανικό ίδρυμα που προσφέρει τα περισσότερα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην πύλη μας, με πάνω από 450 διαδικτυακά μαθήματα. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα 10 κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια που προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα σπουδών.

6. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εγκαινίασε μια κουλτούρα εκσυγχρονισμού που επηρέασε το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης σε ολόκληρη την περιοχή. Μέσω της υψηλής ποιότητας online προσφοράς πτυχίων, το πανεπιστήμιο προσφέρει εξαιρετική διδασκαλία, έρευνα και υποστήριξη για τους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα online.

Διαβάστε  3 Κορυφαίες Συμβουλές Μετακόμισης

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα τόσο σε επίπεδο Bachelor όσο και σε επίπεδο Master. Τα δίδακτρα κυμαίνονται μεταξύ 8.500 – 13.500 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

7. EU Business School, Ισπανία

Το EU Business School είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ισπανία. Επικεντρώνεται κυρίως σε πτυχία Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης και το κόστος των διδάκτρων είναι υψηλότερο, καθώς δεν επωφελείται από κρατική χρηματοδότηση.

Τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει το EU Business School κοστίζουν μεταξύ 12.900 – 29.850 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

8. Ελβετική Σχολή Επιχειρήσεων και Διοίκησης, Ελβετία

Το Swiss School of Business and Management είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που προσφέρει σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων σχεδιασμένες να καλύπτουν τις ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών και μεγάλων εταιρειών. Το ίδρυμα συνεργάζεται με διάφορους επιστήμονες και οργανισμούς προκειμένου να σχεδιάσει μαθήματα που προετοιμάζουν τους φοιτητές για την αγορά εργασίας.

Τα περισσότερα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει το Swiss School of Business & Management είναι επιπέδου Master. Τα δίδακτρα κυμαίνονται μεταξύ 600 – 20.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

9. Διεθνές Πανεπιστήμιο Τηλεματικής UNINETTUNO, Ιταλία

Το Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO προσφέρει διαδικτυακά πτυχία αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη. Παρέχει επίσης συμβουλές σταδιοδρομίας σε φιλόδοξους φοιτητές προκειμένου να θέσουν στόχους σπουδών καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Τηλεματικής UNINETTUNO είναι τόσο σε επίπεδο Bachelor όσο και σε επίπεδο Master. Τα δίδακτρα κυμαίνονται μεταξύ 2.500 – 4.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

10. Université Catholique de Louvain (UCL), Βέλγιο

Το Université Catholique de Louvain (UCL) στοχεύει στο μέλλον, προσλαμβάνοντας καθηγητές και ερευνητές από όλο τον κόσμο που ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα του πανεπιστημίου. Η ποικιλομορφία του διδακτικού προσωπικού αντικατοπτρίζει επίσης τη μεγάλη ποικιλία των διεθνών φοιτητών που επιλέγουν να σπουδάσουν εδώ.

Διαβάστε  Η Ιστορία της Κέρκυρας

Το πανεπιστήμιο ακολουθεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στη διδασκαλία, μέσω πολυάριθμων κοινών δραστηριοτήτων και έχει συνεργασίες με πολλά πανεπιστήμια στο Βέλγιο και στο εξωτερικό.

Το Université Catholique de Louvain (UCL) προσφέρει τόσο διαδικτυακά μεταπτυχιακά όσο και διαδικτυακά μαθήματα σύντομης διάρκειας.

Ωστόσο και στην χώρα μας υπάρχουν πανεπιστήμια με αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά εξ’ αποστάσεως, ικανά να σας τροφοδοτήσουν με τις απαραίτητες γνώσεις για την αγορά εργασίας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer