Νυφικό Μακιγιάζ – Τιμές για νύφες

Νυφικό Μακιγιάζ – Τιμές για νύφες

Τα μάτια μιας γυναίκας κρύβουν έναν κόσμο μυστηρίων. Τα μάτια μιας νύφης αποκαλύπτουν υπαινιγμούς των βαθύτερων σκέψεών της με μια ματιά. Το βλέμμα που ρίχνει στον καλό της κρύβει κάποια αταξία. Το χαμόγελο που έχει δείχνει ευτυχία αλλά τα μάτια της συνεχίζουν να αναζητούν την οικογένειά της. Αυτά τα όμορφα μάτια δεν πρέπει να αγνοηθούν. Προορίζονται να στολιστούν με τον πιο περίτεχνο τρόπο, για την ημέρα του γάμου της. Το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι μόνο περίτεχνες ιδέες. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Πρέπει να υπάρχει τελειότητα.

Σχεδιάζετε γάμο σύντομα; Βρείτε επαγγελματίες για νυφικό μακιγιάζ μέσα από το Pasignosto.

Τα Βασικά συστατικά στο νυφικό μακιγιάζ

Το καθεστώς νυφικού μακιγιάζ ματιών δεν εξαρτάται μόνο από τον καλλιτέχνη. Εξαρτάται από το χρόνο που επένδυσε η νύφη για να κάνει τα μάτια της να φαίνονται όμορφα για την ημέρα. Το νυφικό  μακιγιάζ είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα. Αναπληρώνει τις ατέλειες. Δεν μπορείς να αφήνεις τα πάντα στο μακιγιάζ και να περιμένεις να δείχνεις άψογη. Δεν έχει σημασία αν έχετε προσλάβει επαγγελματίες. Εάν έχετε μαύρους κύκλους, λεκέδες, κηλίδες, πανάδες, βλεφαρίδες, όλα αυτά διορθώνονται με το μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, όταν το θέμα είναι το μακιγιάζ των ματιών, το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να γίνεται με μελέτη ώστε να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κάνετε μερικά πράγματα πριν από την ημέρα του γάμου.

Διαβάστε  Μπομπονιέρες Βάπτισης - Η γιορτινή μέρα έφτασε

Υπνος

Πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ για να είστε υγιείς. Πριν από το γάμο σας, πρέπει να κοιμάστε 7 ή 8 ώρες κάθε βράδυ για περίπου μια εβδομάδα. Ο ύπνος σας είναι αναντικατάστατος. Όση δουλειά κι αν έχεις, όσο άγχος κι αν αντιμετωπίζεις, πρέπει να κοιμάσαι.

https://linastauridou.gr/nifiko-makigiaz/

Ενυδάτωση

Αν δεν το έχετε προσέξει, το δέρμα σας δεν είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται θαμπό αν δεν πίνετε αρκετό νερό καθημερινά. Και τα μάτια σου χάνουν τη λάμψη τους. Επίσης, αν είστε αφυδατωμένες, τα μάτια σας θα αρχίσουν να γίνονται ευερέθιστα, δυσκολεύοντας το μακιγιάζ. Πίνετε 4 λίτρα νερό καθημερινά για μια εβδομάδα πριν το γάμο. Γενικά, πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό κάθε μέρα.

Πρέπει επίσης να ενυδατώσετε το σώμα σας και το πρόσωπό σας. Ακόμα και για το λιπαρό δέρμα η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Η περιοχή γύρω από τα μάτια σας το χρειάζεται πάντα. Χρησιμοποιήστε μια ειδική κρέμα κάτω από τα μάτια για να αποφύγετε τη θαμπάδα και το πρήξιμο των ματιών.

Αποφύγετε τα περιττά καλλυντικά

Πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω τα μάτια σου αν θέλεις να φαίνονται λίγο καλύτερα από το συνηθισμένο.

Αποφύγετε τα καλλυντικά με κάθε κόστος. Μην βάζετε πολύ μακιγιάζ στα μάτια. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει. Αυτό ισχύει για ολόκληρο το δέρμα σας και όχι μόνο για τον γάμο σας. Ώστε όταν θα έρθει η στιγμή του νυφικού μακιγιάζ, τα μάτια σας να είναι ξεκούραστα.

Τα μάτια σας πρέπει να είναι ορθάνοιχτα και φωτεινά την ημέρα του γάμου σας. Αφαιρέστε τα καλλυντικά, χρησιμοποιήστε μερικές φυσικές θεραπείες στο σπίτι. Βάλτε δύο φέτες αγγουριού στα μάτια σας για 10 λεπτά δύο φορές την ημέρα. Μια φορά μετά το ντους και μια φορά όταν πάτε για ύπνο.

Διαβάστε  Διπλωματικές Εργασίες - Καλώς ήρθατε στους Ειδικούς

Χρησιμοποιήστε δίσκους από βαμβάκι κρύου λικέρ τσαγιού, για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους. Κάνετε αυτό μια φορά την ημέρα για 20 λεπτά, τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από το γάμο. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας πιο φωτεινά και θα δώσει στο πρόσωπό σας μια φρέσκια όψη.

Φρύδια και Βλεφαρίδες

Πριν το μακιγιάζ θα έχετε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σας. Οι βλεφαρίδες ολοκληρώνουν το νυφικό μακιγιάζ ματιών. Μπορούν να προστεθούν περίτεχνες ψεύτικες βλεφαρίδες για μια statement εμφάνιση. Τα φρύδια σας πρέπει να είναι περιποιημένα.

Χρησιμοποιήστε μπατονέτα βουτηγμένη σε καστορέλαιο. Απλώστε το πολύ προσεκτικά μόνο στις βλεφαρίδες σας και τα φρύδια σας ΜΟΝΟ το βράδυ. Βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε μεγάλη ποσότρητα γιατί θα μπορούσε να κάνει τα μάτια σας να θαμπώσουν. Κάντε το σαν θεραπεία για δύο εβδομάδες, καθώς θα έχετε φυσικά πιο πυκνά φρύδια και πιο πυκνές βλεφαρίδες.

Πρέπει να ακολουθείτε τις σωστές οδηγίες μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας. Το μακιγιάζ ματιών για τις νύφες θα πάρει χρόνο και υπομονή. Πρέπει να αφήσετε την μακιγιέζ να επιμεληθεί την εμφάνιση σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια εμφάνιση.

Λίνα Σταυρίδου Νυφικό μακιγιάζ 2 1024x1024 1

Πρόβες

Χρειάζεστε μερικές δοκιμές μακιγιάζ για να βεβαιωθείτε ότι ο makeup artist μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση στην τελειότητα. Πρέπει να καθίσετε με τον καθορισμένο καλλιτέχνη λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο και να καθορίσετε τον τύπο εμφάνισης που θέλετε. Δεν πρέπει να υπάρχουν πειραματισμοί την ημέρα του γάμου.

Καθαρισμός Προσώπου

Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα σαπούνι με ουδέτερο PH. Στεγνώστε απαλά. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ύφασμα από την πετσέτα κολλημένο στις βλεφαρίδες σας.

Διαβάστε  Μεταφορά Καναπέ - Κόστος και Ασφάλεια

Πάγος

Αμέσως μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε λίγο πάγο στο πρόσωπό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν ιδρώνετε. 

Ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε απαραίτητα ορό και κρέμα.

Κονσίλερ

Εάν δεν έχετε μαύρες κηλίδες ή μαύρους κύκλους

Εάν το δέρμα σας κάτω και πάνω από τα μάτια ταιριάζει με το χρώμα και τον τόνο του δέρματος του μετώπου και των μάγουλων σας, δεν χρειάζεστε κονσίλερ. Αλλά αν το χρειάζεστε, μην το παραλείψετε.

Σκιά ματιών

Πρέπει να έχετε ήδη επιλέξει την απόχρωση της σκιάς. Οι σκιές πρέπει να ταιριάζουν με τα δικά μας φυσικά χρώματα και με το υπόλοιπο χρωματολόγιο του μακιγιάζ. Εάν προσλάβατε έναν καλλιτέχνη για νυφικό μακιγιάζ, αγοράστε το δικό σας πινέλο και το δικό σας μακιγιάζ ματιών.

Μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του μακιγιάζ. Αρκεί να τοποθετηθεί σωστά για να ξεχωρίζουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Δεν βάζουμε πολλές στρώσεις μάσκαρα, διότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό. Ο επαγγελματίας για νυφικό μακιγιάζ, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει/

Το νυφικό μακιγιάζ ματιών είναι χρονοβόρο

Θα κάνετε λάθος αν δεν κάνετε δοκιμαστικό με επαγγελματία. Την ημέρα του γάμου σας, δεν θα έχετε τον χρόνο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας επανειλημμένα και να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών ξανά και ξανά. Φροντίστε λοιπόν να έχετε εξασκηθεί στο παρελθόν και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη μάρκα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer