Οργάνωση Bachelorette Party

Οργάνωση Bachelorette Party

Όλοι λατρεύουν να παρευρίσκονται σε ένα Bachelorette Party, αλλά λίγοι εκτιμούν τη δουλειά που χρειάζεται η οργάνωση από τον υπεύθυνο.. Στη συνέχεια, ξαφνικά, ανησυχείτε για πράγματα που δεν φανταζόσασταν, όπως:

 • Ποιον να καλέσω;
 • Ποιες δραστηριότητες είναι κατάλληλες;
 • Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψουμε;
 • Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι το Bachelorette Party δεν ξεφεύγει;
 • Πώς κάποιος κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να συμφωνήσουν;

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον δρόμο σας σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, συγκεντρώσαμε συμβουλές για το πώς να προγραμματίσετε το πρώτο σας Bachelorette Party για να βεβαιωθείτε ότι η καλύτερη σας φίλη θα έχει το πάρτι που της αξίζει. 

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το bachelorette πάρτι από νωρίς

Μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί, όπως μια νύχτα στην πόλη ή μια βραδινή έξοδο για κορίτσια ακούγεται ωραίο, αλλά ένα Bachelorette Party δεν είναι ένα από αυτά. Προσπαθείτε να συγκετρώσετε μια ομάδα ανθρώπων, ο καθένας με τη δική του ζωή, με σχέδια και ιδέες για το βράδυ, και αυτό θα πάρει πάντα πολύ χρόνο. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις μήνες νωρίτερα. Ωστόσο, εάν έχετε επιλέξει να κάνετε το πάρτι κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης περιόδου, θα θέλετε να ξεκινήσετε ακόμη νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε τη διαδικασία προγραμματισμού τέσσερις έως πέντε μήνες νωρίτερα, ώστε να μπορείτε να λάβετε τις κρατήσεις σας πριν από την ημερομηνία του Bachelorette Party.

Διαβάστε  Ενοικίαση Φορτηγού Αθήνα - Atermon Moving

Συμβουλευτείτε τη νύφη και στη συνέχεια τα υπόλοιπα θα είναι έκπληξη

Παραδοσιακά, το Bachelorette Party αποτελεί μια έκπληξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ρωτήσετε τη νύφη τι θέλει. Αυτό το βήμα θα διασφαλίσει ότι δεν θα απομακρυνθείτε από τα γούστα που έχει και θα διασφαλίσετε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ημέρα στις επιθυμίες της. Πιάστε λοιπόν την φίλο σας,  και κάντε μερικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε.

Η λίστα ερωτήσεων για τη νύφη:

 • Ποιον να καλέσουμε;
 • Υπάρχει κάποιος που μπορεί να νιώθει άβολα με το ποτό/γυμνό;
 • Ποιες δραστηριότητες βρίσκονται ψηλά στη λίστα των υποχρεώσεών σας;
 • Τι δεν θέλετε να κάνετε; Τι θα σας φέρει σε δύσκολη θέση;

Συγκεντρώστε τη λίστα των καλεσμένων

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα. Η απόφαση ποιον να καλέσετε και ποιον όχι, μπορεί να είναι μια επώδυνη διαδικασία. Προφανώς, στο πάρτι του γάμου θα πρέπει όλοι να είναι προσκεκλημένο, και στη λίστα που σας έδωσε η νύφη επίσης. Αλλά, ως προγραμματιστής, πρέπει να γνωρίζετε ότι πάρα πολλοί ή πολύ λίγοι θα προκαλέσουν πονοκέφαλο. Ωστόσο, η διατήρηση της μεταφοράς μεταξύ των εκδηλώσεων δεν είναι ποτέ πρόβλημα! Ως επαγγελματίας χορευτής Bachelor ο Showman εδώ και πολλά χρόνια σε Bachelorette Parties βρίσκει τις λύσεις.. Είναι όμως κάτι περισσότερο από αριθμούς που πρέπει να γνωρίζετε. Εάν η νύφη θέλει να καλέσει φίλους και συγγενείς που δεν γνωρίζονται, θα αλλάξει πραγματικά τη δυναμική της ομάδας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρέπει όλοι να έρχονται σε κάθε εκδήλωση. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους:

 • Χωρίστε τη λίστα καλεσμένων σε δύο μέρη, το πλήθος της ημέρας και το πλήθος της νύχτας. Στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνετε τους πάντες σε εκείνες τις ήρεμες αλλά ακόμα και στις διασκεδαστικές δραστηριότητες της ημέρας.
 • Το διήμερο περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές λίστες επισκεπτών, μόνο το «νυχτερινό» μέρος του πάρτι μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, όπως θα συμβεί το βράδυ της δεύτερης ημέρας.
Διαβάστε  Τσάι - Ποια είναι τα Οφέλη και Ιδιότητες

Ρυθμίστε τον προϋπολογισμό σε ένα Bachelorette Party

Ο μόνος κανόνας όταν πρόκειται για χρήματα είναι ότι ο επίτιμος καλεσμένος δεν πληρώνει για τίποτα. Επειδή το κόστος είναι κοινό, κάθε επισκέπτης θα θέλει να έχει λόγο στον προϋπολογισμό της νύχτας. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια για τον προγραμματισμό ενός μπάτσελορ πάρτι. Ένας φίλος μπορεί να είναι έτοιμος για να ξοδέψει, ενώ ένας άλλος μπορεί να είναι πιο σφιχτός. Εναπόκειται σε εσάς να γεφυρώσετε με κάποιο τρόπο το χάσμα.

Διάλεξε μια ημερομηνία

Ο γενικός κανόνας είναι να προγραμματίσετε το Bachelorette Party κάπου μεταξύ μιας εβδομάδας και ενός μήνα πριν από το γάμο. Αλλά, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί το να βρείτε ακριβώς αυτήν την ημερομηνία θα είναι πονοκέφαλος. Στην πραγματικότητα, είναι το άλλο μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε. Όλοι θα έχουν ένα εκατομμύριο πράγματα σε εξέλιξη και ο καλεσμένος θα είναι πιθανότατα στη μέση του σχεδιασμού του γάμου. 

Επιλέξτε τοποθεσίες και δραστηριότητες πάρτι

Όλα μέχρι σήμερα έχουν θεμελιωθεί. Τώρα φτάνουμε στην καρδιά του γεγονότος, τον πραγματικό ενθουσιασμό. Μέχρι αυτή τη στιγμή θα έχετε κάποια συμβολή από την νύφη και αρκετές ακόμη συμβουλές από όλους όσους παρευρίσκονται, οπότε είστε έτοιμοι να κάνετε τις μεγάλες, διασκεδαστικές επιλογές. Λοιπόν, από πού ξεκινάτε; Το μόνο που είναι απαραίτητο για ένα Bachelorette Party είναι να προγραμματίσετε τουλάχιστον μία δραστηριότητα που θα βγάλει τη νύφη από τη ζώνη άνεσής τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την άδεια της νύφης. Ωστόσο, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη λιγότερο διασκεδαστικές πτυχές, όπως τον προϋπολογισμό σας, τις κατάλληλες δραστηριότητες για την ηλικία/ομάδα, το χρονοδιάγραμμά σας και την εξασφάλιση ασφαλούς ταξιδιού μεταξύ των δραστηριοτήτων, ώστε το πάρτι να μην σταματήσει ποτέ. 

Διαβάστε  Σπασμένη Οθόνη Κινητού - Οι Ειδικοί Δίπλα σας

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένας καθορισμένος υπεύθυνος για το Bachelorette Party

Αν όλοι γλεντάνε σαν τρελοί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα να ξεφύγουν, κάνοντας μια νύχτα που η νύφη θα θέλει να ξεχάσει, αντί για μια που να θυμάται. Παραδοσιακά, ο υπεύθυνος θα πρέπει να είναι ο κουμπάρος. Αυτό σημαίνει να είστε σε εγρήγορση για να αποφασίσετε εάν μια συγκεκριμένη δραστηριότητα παραμένει σταθερή και πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη ή αν πρέπει να μείνετε και να αφήσετε τον καθένα να κάνει ότι θέλει. Εάν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που δεν πίνει, μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για τονυπεύθυνο. Εάν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό και κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη.

Το καθήκον του σχεδιασμού ενός Bachelorette Party

Ο προγραμματισμός του Bachelorette Party είναι ένα από τα καθήκοντα του κουμπάρου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γιορτάσετε με την πιο καλή σας φίλη χαρίζοντάς της τη νύχτα της ζωής της και να της δώσετε ένα διάλειμμα από το να σχεδιάσει τη μεγάλη μέρα. Εκτελώντας τα παραπάνω βήματα, θα μπορείτε να προγραμματίσετε το Bachelorette Party που θέλετε και αυτό που αξίζει η φίλη σας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer