Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Ο ρόλος της Βιτρίνας στο γυναικείο μαγαζί

Ο ρόλος της Βιτρίνας στο γυναικείο μαγαζί

Στην σύγχρονη εποχή της υψηλής αισθητικής και των απαιτητικών γούστων, η μόδα συνιστά την πτυχή εκείνη της κοινωνίας που συνεχώς εξελίσσεται. Ο άνθρωπος σήμερα έχοντας πρόσβαση σε μια ασυγκράτητη πληθώρα καταναλωτικών επιλογών, συχνά συμμετέχει στον ακόρεστο αγώνα των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του. Φαινόμενο που παρατηρείται κυρίως στην πιο πολυσυζητημένη και διαφημιζόμενη μορφή μόδας που είναι το στυλ και το ντύσιμο.

Το ντύσιμο συνιστά κομμάτι της προσωπικότητας. Η επιμέλεια, η υπευθυνότητα κι η ωριμότητα είναι χαρακτηριστικά που συνήθως αποτυπώνονται στην εικόνα του κάθε ανθρώπου. Μάλιστα πολλές φορές ένας αξιοπρεπής και κομψός τρόπος ντυσίματος επιβάλλεται για ειδικές περιστάσεις και εργασιακούς χώρους. Επομένως η αγορά ρουχισμού και η ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας, αποτελούν ζητήματα μεγάλης σημασίας, ιδιαίτερα όταν επισκέπτεσαι χώρους  για μία θέση εργασίας, όταν ετοιμάζεσαι για κάποιο σημαντικό ραντεβού, ακόμη κι όταν διαθέτεις χρόνο για να κοιτάξεις τις βιτρίνες των καταστημάτων. Γιατί να μην ξεχνάμε πως η μόδα πηγάζει από μέσα μας, τα γούστα ποικίλουν και οι επιλογές είναι άπειρες.

Βιτρίνα σε καταστήματα με γυνακεία είδη

Για τους λόγους που περιγράψαμε  παραπάνω, όταν ένας πελάτης επισκέπτεται ένα κατάστημα ρουχισμού, θέτει στο μυαλό του υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές τόσο για τις υπηρεσίες όσο και για τον χώρο της επιχείρησης. Ο ανταγωνισμός συνεπώς είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται εκθετικά η δυσκολία τού επιχειρηματία να κάνει το μαγαζί του να ξεχωρίσει και το προϊόν του να αποτυπωθεί στην μνήμη του καταναλωτή. Γι’ αυτό πλέον σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, έχοντας άπειρες επιλογές,οφείλουμε σαν επαγγελματίες να σκεφτούμε πως θα προσελκύσουμε, με τον  αποδοτικότερο τρόπο, την επίσκεψη των πελατών στο δικό μας κατάστημα.

Διαβάστε  Πως να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ

Είναι ευρέως γνωστό ότι στην λιανική πώληση η πρώτη εντύπωση παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση πελατών. Η πρώτη εικόνα κάθε μαγαζιού είναι ασφαλώς η βιτρίνα του. Συνεπώς η προσεκτική διακόσμηση σε συνδιασμό με την φιλόξενη εξυπηρέτηση, εγγυάται την αύξηση του πελατολογίου και των εσόδων. Πώς όμως μπορούμε να διαμορφώσουμε τον χώρο αυτό, ώστε να πετύχουμε την προσέλκυση του κόσμου στο δικό μας κατάστημα και ταυτόχρονα να του δημιουργήσουμε το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς που θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα  στο εσωτερικό χώρο του μαγαζιού μας.

Διακόσμηση Γκαρσονιέρας – Μια πρόκληση με πολλές προοπτικές

Αρχικά θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η εξωτερική εικόνα του μαγαζιού είναι αρκετά ελκυστική σε σημείο που διεγείρει το ενδιαφέρον και εξάπτει την περιέργεια του περαστικού. Αυτό το πετυχαίνουμε με ένα ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού που αναδεικνύει το ρούχο, με φρεσκοβαμμένους τοίχους που μαρτυρούν την υπευθυνότητα και την επιμέλεια της επιχείρησης και τέλος κομβικής σημασίας είναι μια ευανάγνωστη και ορατή πινακίδα με το brand του μαγαζιού.

Μια βιτρίνα που γοητεύει είναι σίγουρα ο πρώτος σταθμός της γνωριμία μας με το κάθε καταστήμα.Με την εμπειρία μας δημιουργούμε ένα σύνολο εντυπώσεων, που θα μείνει στη μνήμη του επισκέπτη. Τολμήστε να τοποθετήσετε την collection σας σε μια εποχή και σε μια κατάσταση χρησιμοποιώντας στοχευμένα διακοσμητικά αντικείμενα που τραβούν το βλέμμα. Κι έτσι θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια βιτρίνα που σαγηνεύει και μια πρόσοψη με ξεχωριστές πινελιές, η οποία δίνει στους πελάτες μια γεύση από την ποιότητα του εμπορεύματος που επιλέξατε. Σε μια ανακαίνιση καταστημάτων, λαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες υπόψιν.

Διαβάστε  Οδηγός για κατασκευή ιστοσελίδας Eshop

Τέλος, εφόσον το design, ειδικά στην περίπτωση ρουχισμού συνιστά παράγοντα κομβικής σημασίας, εάν επιθυμείτε να είστε στην πρωτοπορία και να ξεχωρίζετε, μονόδρομος είναι να ακολουθείσετε την μόδα. Το 2023 για τις γυναίκες είναι το χρώμα του φωτεινού Rose Violet, που χρησιμοποίησε κυρίως ο οίκος Valentino, καθώς και διάσημοι σχεδιαστές των Richard Quinn, Chanel, Versace κ.α. Το συγκεκριμένο παιχνιδιάρικο ροζ θα δώσει στο χειμωνιάτικο ντύσιμο των πελατών σας την ζωντάνια που του λείπει. Επίσης θραύση έχει προκαλέσει η απόχρωση του μωβ Meadow Violet, η οποία ταιριάζει εκπληκτικά με τα πιο απλά σύνολα και κυρίως με τα ουδέτερα χρώματα. Δημιουργήστε λοιπόν μια βιτρίνα η οποία ανταποκρίνεται στις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας. Φτιάξτε με τα ζωηρά χρώματα των ρούχων σας τις πιο εντυπωσιακές βιτρίνες και να είστε σίγουροι πως οι πωλήσεις σας θα εκτοξευθούν.

Συμπερασματικά

Συνοψίζοντας η μόδα ρούχων, και ιδίως των γυναικείων, είναι ένας δύσκολος κλάδος για να ακολουθήσετε, διότι συνεχώς αλλάζει. Εάν όμως διατηρείσετε ενεργό το μαγαζί σας με τις  νέες προτάσεις της μόδας και καταφέρετε με στρατηγικές κινήσεις να εκθέτετε το εμπόρευμά σας, τότε σας διαβεβαιώνουμε πως ολοένα και  περισσότερο κοινό, θα επισκέπτεται τον δικό σας χώρο.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer