Τι είναι οι OEM οθόνες και πόσο Αξίζουν για το Αμάξι σας;

Τι είναι οι OEM οθόνες και πόσο Αξίζουν για το Αμάξι σας;

Τι σημαίνει ο όρος OEM;

Ο όρος “OEM” σημαίνει κατασκευαστής αρχικού εξοπλισμού. Πρόκειται για εταιρείες που κατασκευάζουν ένα προϊόν για να το πουλήσουν σε καταναλωτές, εμπορικούς, στρατιωτικούς κ.λπ. Οι Non-OEM είναι εταιρείες που επισκευάζουν ή παρέχουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Γνωρίζουμε ότι οι μηχανικοί σχεδιασμού σηκώνουν το βάρος της ανάπτυξης νέων προϊόντων. Αυτό ισχύει πάντοτε, είτε εργάζονται για έναν μεγάλο ΟΕΜ, είτε έχουν υποστηρικτικό ρόλο για έναν κατασκευαστή-συμβαλλόμενο, είτε είναι ένα μονοπρόσωπο γραφείο σχεδιασμού που δραστηριοποιείται σε ένα γκαράζ. Όλοι τους πρέπει να μετατρέψουν γρήγορα κερδοφόρα σχέδια. Βέβαια, το μάρκετινγκ μπορεί να αναπτύσσει ιδέες για νέα προϊόντα, αλλά οι μηχανικοί σχεδιασμού είναι αυτοί που μεταφέρουν την ιδέα από το χαρτί στο πρωτότυπο, στην έκδοση beta και στη συνέχεια στην παραγωγή, προτού τα παραδώσουν όλα στην αγορά.

Οι OEM οθόνες είναι οθόνες που κατασκευάζονται και πωλούνται από τον ίδιο τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Οι OEM οθόνες είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν μια οθόνη υψηλής ποιότητας χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Οι οθόνες αυτές είναι καινούργιες και κατασκευασμένες από εργοστάσια κατασκευής οθονών με υψηλές προδιαγραφές, όπως οι αυθεντικές. Η ποιότητα της εικόνας και της αφής είναι πολύ κοντά στην αυθεντική.

Οι OEM οθόνες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, μορφές και λειτουργίες. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  • Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης
  • Ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας
  • Υποστήριξη για εφαρμογές Android Auto ή Apple CarPlay
  • Σύνδεση Wi-Fi ή 4G LTE

Οι OEM οθόνες είναι συνήθως πιο ακριβές από τις οθόνες aftermarket, αλλά προσφέρουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συμβατότητα.

Διαβάστε  Vip Transfers στην Κέρκυρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Αν θα θέλαμε να αναφερθούμε στα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου των οθονών θα σημειώναμε σίγουρα την καλύτερη συμβατότητα, την αυξημένη ποιότητα κατασκευής καθώς και μια σειρά από επαυξημένες λειτουργίες. Για τα μειονεκτήματα θα επικεντρωνόμασταν κυρίως στην υψηλότερη τιμή και στον περιορισμό των επιλογών, αφού οι OEM οθόνες είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων.

Πώς να Επιλέξετε την Κατάλληλη OEM οθόνη;

Όταν επιλέγετε μια OEM οθόνη, είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται ότι είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες συμβατότητας στον ιστότοπο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας ή σε έναν έμπορο αυτοκινήτων.

Εδώ είναι μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας OEM οθόνης:

  • Μέγεθος και ανάλυση: Οι OEM οθόνες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και αναλύσεις. Προτιμήστε μια οθόνη που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας.
  • Λειτουργίες: Οι OEM οθόνες συχνά διαθέτουν μια ποικιλία λειτουργιών, όπως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, σύστημα ψυχαγωγίας και σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Τιμή: Οι OEM οθόνες είναι συνήθως πιο ακριβές από τις οθόνες aftermarket. Ωστόσο, όπως υπογραμμίσαμε παραπάνω, προσφέρουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συμβατότητα.

Συνοψίζοντας, εάν αναζητάτε την καλύτερη δυνατή εμπειρία οθόνης για το αυτοκίνητό σας, μια OEM οθόνη είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη που επιλέγετε είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου σας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer