Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Χακάρισμα λογαριασμού Facebook

Χακάρισμα λογαριασμού Facebook

Χακάρισμα λογαριασμού Facebook. Οι λογαριασμοί Facebook παραβιάζονται από απατεώνες, το χρησιμοποιούν για το εγωιστικό τους συμφέρον για να βγάλουν χρήματα ή απλά να κάνουν το κέφι τους. Εάν χρειάζεστε πραγματικά τον λογαριασμό σας στο facebook που παραβιάστηκε από κάποιον, μην πανικοβληθείτε. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να τον επαναφέρετε. Επιπλέον, αυτό το άρθρο απαντάει στα παρακάτω ερωτήματα:

Χακάρισμα λογαριασμού Facebook

  • Πώς να ανακτήσετε τον χακαρισμένο λογαριασμό στο facebook;
  • Πώς να ανακτήσετε τον χακαρισμένο λογαριασμό στο facebook χωρίς email;
  • Πώς να ανακτήσετε τον χακαρισμένο λογαριασμό facebook με παλιό κωδικό πρόσβασης;
  • Πώς να ανακτήσετε έναν παραβιασμένο λογαριασμό στο facebook και να τον ασφαλίσετε;
  • Ο λογαριασμός στο Facebook παραβιάστηκε και κλειδώθηκε.
  • Ο λογαριασμός μου στο fb έχει χακαριστεί και το email άλλαξε.
  • Κάποιος χακάρισε τον λογαριασμό μου στο facebook και άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης και το email μου
  • Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό στο Facebook που έχει παραβιαστεί

Για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο facebook μετά την παραβίαση, ακολουθήστε τα παρακάτω 10 βήματα:

Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.facebook.com/hacked

Πατήστε το κουμπί “Ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί”.

Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας που είναι συνδεδεμένα με τη διεύθυνση email σας (διεύθυνση email, όνομα σύνδεσης, πλήρες όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου σας)

Μετά την παραπάνω διαδικασία, το Facebook θα αναζητήσει χρήστες που ταιριάζουν με αυτές τις λεπτομέρειες. Εάν δεν βλέπετε τον λογαριασμό σας, μην τα παρατάτε, δοκιμάστε να εισαγάγετε κάτι διαφορετικό από αυτό που καταχωρίσατε (π.χ. εάν πληκτρολογήσατε το email σας και δεν λειτούργησε, δοκιμάστε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα σύνδεσης)

Κάντε κλικ στην αναζήτηση

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού (τον παλιό επειδή δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης στον οποίο τον άλλαξε ο χάκερ)

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο ότι έχετε εισαγάγει λάθος κωδικό πρόσβασης.

Μην το βάζετε κάτω, απλώς πατήστε στο “κουμπί επαναφοράς κωδικού πρόσβασης” Το κύριο email σας θα αλλάξει, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν θέλετε να στείλετε τον σύνδεσμο του επαναφοράς του κωδικού πρόσβασής σας στον λογαριασμό του χάκερ, επομένως πατήστε στο κουμπί “δεν έχω πλέον πρόσβαση σε αυτά”.

Πληκτρολογήστε τη νέα σας διεύθυνση email που θέλετε να στείλετε τον σύνδεσμο αλλαγής κωδικού πρόσβασης και ορίστε ως κύριο email

Διαβάστε  Γιατί το iPhone 14 Pro είναι μια Must Επιλογή για το 2024;

Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα και έχετε τελειώσει.

Είναι καλύτερο να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook ασφαλή ή να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ανακτήσετε οποιονδήποτε από τους προηγούμενους λογαριασμούς σας. Βεβαιωθείτε ότι αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, διατηρείτε ασφαλή τον λογαριασμό σας στο Facebook, σε περίπτωση που έχετε έναν επίσημο λογαριασμό που παραβιάστηκε, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες εδώ για να τον ανακτήσετε ή ζητήστε καλύτερα από το Facebook να τον διαγράψει.

Λάβετε μια άμεση δράση:

Εάν νομίζετε ή εντοπίσετε ότι ο λογαριασμός σας στο Facebook είχε πρόσβαση από μια άγνωστη συσκευή εκτός από το κινητό ή τη συσκευή web που χρησιμοποιούσατε, κάντε μια άμεση ενέργεια. Εάν εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook, καθώς στο εν λόγω άτομο δεν έχετε αλλάξει τον αριθμό του κινητού σας Facebook ή το email που σχετίζεται με τον εν λόγω λογαριασμό τότε κινηθείτε τώρα!

Πάρτε αμέσως μέτρα, αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασής και εφαρμόζοντας τη μέθοδο δύο παραγόντων του Facebook, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη!

Ανακτήστε το Facebook εάν ο κωδικός πρόσβασης και το email δεν άλλαξαν

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο χάκερ να ξέχασε να αλλάξει τα δεδομένα σύνδεσής σας προτού διαγράψει τον λογαριασμό. Εάν συμβαίνει αυτό, ορίστε τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε ξανά και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στη διεύθυνση https://facebook.com.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone ή tablet, ξεκινήστε την εφαρμογή Facebook. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν συνδέεστε με τον αριθμό τηλεφώνου σας, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Σύνδεση. Εάν τα καταφέρατε, θα πρέπει να δείτε όλες τις επαφές, τις φωτογραφίες, τις αναρτήσεις σας και ούτω καθεξής, υποθέτοντας ότι ο χάκερ δεν τις διέγραψε.

Ανακτήστε το Facebook εάν ο κωδικός πρόσβασης άλλαξε

Το πιο συνηθισμένο σενάριο, ειδικά με άπειρους χάκερ, είναι ότι θα αλλάξουν μόνο τον κωδικό πρόσβασης. Αν και δεν μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας με τον παλιό κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Δείτε πώς να το κάνετε. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο facebook.com. Εάν χρησιμοποιείτε smartphone ή tablet, ξεκινήστε την εφαρμογή Facebook. Εισαγάγετε τα παλιά σας διαπιστευτήρια σύνδεσης και κάντε κλικ/πατήστε Σύνδεση. Στη συνέχεια, το Facebook θα σας εμφανίσει μια οθόνη που θα λέει ότι έχετε εισαγάγει λανθασμένο κωδικό πρόσβασης.

Κάντε κλικ ή πατήστε την επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

Διαβάστε  Μεταφορά Καναπέ - Κόστος και Ασφάλεια

Ελέγξτε τον λογαριασμό email που έχετε συσχετίσει με το Facebook.

Επιλέξτε Αποστολή κωδικού μέσω email και, στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια. Θα λάβετε ένα email με εξαψήφιο κωδικό. Πληκτρολογήστε τον παρεχόμενο κωδικό ασφαλείας στο πεδίο που παρέχεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή πατήστε στο Συνέχεια. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.

Πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Βεβαιωθείτε ότι είναι ισχυρός.

Χρησιμοποιήστε ειδικούς χαρακτήρες, συνδυάστε κεφαλαία και πεζά γράμματα και προσθέστε μερικούς αριθμούς.

Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει πότε θα διαγραφεί ο λογαριασμός σας εάν δεν ακυρώσετε τη διαγραφή.

Λάβετε υπόψη ότι μετά από αυτήν την ημερομηνία, η ανάκτηση θα είναι αδύνατη.

Ανακτήστε το Facebook εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας

Ας πούμε ότι ο χάκερ ήταν λίγο πιο ενδελεχής από ό,τι στην προηγούμενη περίπτωση και ότι έχει απενεργοποιήσει την πρόσβασή σας στον λογαριασμό email που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Facebook. Έχετε ακόμα τρόπο να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Αρχικά, θα πρέπει να ελέγξετε εάν ο κωδικός πρόσβασης εξακολουθεί να είναι έγκυρος.

Βήμα 1: Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας ή ξεκινήστε την εφαρμογή Facebook στην κινητή συσκευή σας.

Για την εφαρμογή για κινητά, κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας και μεταβείτε στο  Βήμα 4. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, συνεχίστε στο Βήμα 3. Εισαγάγετε τον τελευταίο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε. Εάν ο χάκερ δεν το έχει αλλάξει, το Facebook θα σας επιτρέψει να ακυρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Μεταβείτε στο Βήμα 5. Για κινητά, πληκτρολογήστε τον τελευταίο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε. Εάν το τσεκάρει, το Facebook θα σας εμφανίσει το μήνυμα Confirm Your Identity.

Πατήστε Ξεκινήστε. Στη συνέχεια, θα δείτε το μήνυμα σχετικά με το πότε ο λογαριασμός σας ήταν προγραμματισμένος για διαγραφή. Πατήστε την επιλογή Ακύρωση διαγραφής στο πρόγραμμα περιήγησης ή το κουμπί Ναι, Συνέχεια στο Facebook στην εφαρμογή για κινητά. Ανακτήστε το Facebook χρησιμοποιώντας υπολογιστή εάν είχαν αλλάξει τόσο το email όσο και ο κωδικός πρόσβασης Εάν ο χάκερ ήταν ενδελεχής και άλλαξε τόσο το email όσο και τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε πιθανώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στο facebook.com. Εισαγάγετε τα τελευταία διαπιστευτήρια που λειτούργησαν και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύνδεση. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στην Εύρεση του λογαριασμού σας και συνδεθείτε.

Περάστε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο αναζήτησης. Εάν η αναζήτηση email αποτύχει, εισαγάγετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας. Επιλέξτε την επιλογή Αποστολή κωδικού μέσω SMS. Όταν λάβετε το κείμενο, αντιγράψτε τον κώδικα και επικολλήστε τον στο σωστό πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια.

Διαβάστε  Προκατασκευασμένα σπίτια - Προσιτές Τιμές

Εισαγάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια. Επιλέξτε Ακύρωση διαγραφής.

Ανακτήστε το Facebook χρησιμοποιώντας Android/iPhone

Εάν είχαν αλλάξει τόσο το email όσο και ο κωδικός πρόσβασης Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook. Επιλέξτε την επιλογή Εύρεση του λογαριασμού σας.

Επιλέξτε την επιλογή Επιβεβαίωση μέσω SMS και, στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια. Αντιγράψτε τον κωδικό SMS, επικολλήστε τον στο παρεχόμενο πεδίο και πατήστε Να συνεχίσει.

Δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και πατήστε Συνέχεια για άλλη μια φορά. Στην οθόνη Επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας, πατήστε Έναρξη. Επιλέξτε Ναι, Συνέχεια στο Facebook για να ακυρώσετε τη διαγραφή λογαριασμού. Εάν καμία από τις μεθόδους δεν βοήθησε, θα πρέπει να το αναφέρετε στο Facebook.

Ανεξάρτητα από τη διαδικασία που χρησιμοποιήσατε για να επιλύσετε το πρόβλημα του χακαρισμένου λογαριασμού σας στο Facebook/Meta, βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε έναν εξαιρετικά ισχυρό κωδικό πρόσβασης τώρα και στο μέλλον. Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε το σχετικό email και να προσθέσετε έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για να κάνετε τις μελλοντικές εισβολές ακόμα λιγότερο πιθανό να συμβούν.

Μπορώ να ανακτήσω τα δεδομένα μου στο Facebook μετά από 30 ημέρες;

Το Facebook δίνει στους χρήστες την επιλογή να κατεβάσουν και να αποθηκεύσουν όλα τα δεδομένα του Facebook στον ιστότοπο. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας διαγράφηκε μετά την περίοδο διατήρησης των 30 ημερών, δεν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε. Ενώ το Facebook δηλώνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει κάποιες πληροφορίες, αυτό δεν έχει προσωπικές αναρτήσεις, φωτογραφίες ή οτιδήποτε σχετίζεται με το άτομο. Ουσιαστικά, εάν κάποιος έχει χακάρει τον λογαριασμό σας και τον έχει διαγράψει, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τίποτα μετά τις πρώτες 30 ημέρες.

Έχει το Facebook ομάδα υποστήριξης πελατών;

Δυστυχώς, το Facebook δεν διαθέτει αριθμό τηλεφώνου ή υπηρεσία συνομιλίας που να σας φέρνει σε επαφή με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερη βοήθεια. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να απευθυνθείτε στην Ομάδα Υποστήριξης του Facebook. Δεν θα λάβετε άμεσα σχόλια, αλλά η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας βοηθήσει. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς όταν συμπληρώνετε τις φόρμες για να μειώσετε τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων που έχετε και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιλυθεί το πρόβλημά σας.

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer