Αρχική Blog Blog Pasignosto Χτιστός πάγκος ή κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο – Ένα κόλπο διακόσμησης που κόβει την ανάσα!
Χτιστός πάγκος ή κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο – Ένα κόλπο διακόσμησης που κόβει την ανάσα!

Χτιστός πάγκος ή κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο – Ένα κόλπο διακόσμησης που κόβει την ανάσα!

Γιατί να προτιμήσω κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο;

Ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν τρόπο να εξοικονομήσουν χώρο, να διατηρήσουν την οργάνωση και να προσθέσουν στυλ στο υπνοδωμάτιό τους.

Εξοικονόμηση χώρου

Τα κρεβάτια τέτοιου τύπου μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια ή άλλα αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι, απελευθερώνοντας χώρο για άλλα έπιπλα και είδη διακόσμησης.

Συνεπώς αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μικρά υπνοδωμάτια, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ευκολία

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο μπορούν να σας διευκολύνουν να διατηρήσετε το δωμάτιό σας οργανωμένο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας σε ένα μέρος, με συνέπεια να βρίσκεται αυτό που ψάχνετε άμεσα!

Ένα κρεβάτι τέτοιου τύπου μπορεί να είναι χρήσιμο για άτομα που έχουν πολλά αντικείμενα ή που δυσκολεύονται να διατηρήσουν μία οργάνωση.

Στυλ

Ας μην ξεχνάμε το στυλ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ και σχέδια διαθέσιμα στην αγορά, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα που να ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Ασφάλεια

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι πιο ασφαλή από τα παραδοσιακά κρεβάτια. Είναι συνήθως κατασκευασμένα με σταθερές συνδέσεις και είναι λιγότερο πιθανό να ανατραπούν.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

Καθαριότητα

Ένα τέτοιο έπιπλο καθιστά τον καθαρισμό του υπνοδωμάτιού σας πιο εύκολο και ανώδυνο από ποτέ! Αποθηκεύοντας λοιπόν τα αντικείμενα σας κάτω από το κρεβάτι, δεν χρειάζεται να τα σηκώνετε για να τα καθαρίσετε με αποτέλεσμα ο χώρος να είναι πιο τακτοποιημένος.

Διαβάστε  Ιδέες για διακόσμηση πασχαλινής βιτρίνας καταστημάτων

Συνολικά, τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα λειτουργικό, στυλάτο και ασφαλές κρεβάτι. Είναι μια καλή επιλογή για άτομα που έχουν μικρά υπνοδωμάτια, που χρειάζονται επιπλέον χώρο αποθήκευσης ή που θέλουν να διατηρήσουν την οργάνωση στο υπνοδωμάτιό τους.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ή χτιστός πάγκος δίπλα στο παράθυρο!

Εάν στο σπίτι σας έχετε ένα μεγάλο παράθυρο, μπορείτε να το απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο φτιάχνοντας ένα χτιστό πάγκο ή κρεβάτι, το οποίο ιδανικά να περιλαμβάνει και αποθηκευτικό χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήστε μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σας, η οποία θα είναι κατάλληλη για χαλάρωση, για ύπνο ή ακόμη και να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Στην περίπτωση που το σπίτι σας δεν διαθέτει εσοχή για να τοποθετήσετε ένα τέτοιο ογκώδες έπιπλο, μπορείτε να τοποθετήσετε μία πολυθρόνα, ένα χτιστό πάγκο ή έναν καναπέ κολλητά στο παράθυρο, κάνοντας χρήση του μικρότερου δυνατού χώρου.

Ας δούμε όμως, δύο απ’ τις καλύτερες εφαρμογές διακόσμησης οι οποίες θα σας εντυπωσιάσουν!

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ή χτιστός πάγκος δίπλα στο παράθυρο ελλαδα

Εδώ βλέπουμε ένα αρχιτεκτονικά άρτιο χτιστό κρεβάτι δίπλα σε ένα παράθυρο. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ξύλο και έχει ένα άνετο στρώμα με μαξιλάρια. Το παράθυρο είναι μεγάλο και παρέχει θέα σε ένα όμορφο τοπίο.

Η διακόσμηση της εικόνας είναι απλή και ρουστίκ. Το κρεβάτι είναι ξύλινο ενώ τα σεντόνια λευκά. Το ξύλο δίνει μια παραδοσιακή κι αυστηρή όψη ενώ το σεντόνι κάνει τον χώρο να φαίνεται φωτεινός κι ελαφρύς. Τα μαξιλάρια είναι σε γήινα χρώματα, τα οποία ταιριάζουν με το ξύλο του κρεβατιού και το τοπίο έξω από το παράθυρο.

Διαβάστε  Σχέδια για Περίφραξη Κήπου - Αναλυτικός Οδηγός

Η εικόνα δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Το μεγάλο παράθυρο προσφέρει μια όμορφη θέα, η οποία μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και χαλάρωσης. Το άνετο κρεβάτι είναι ιδανικό για να ξαπλώσετε και να κοιμηθείτε ή να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Θα επικεντρώναμε την προσοχή μας στο ξύλο του πάγκου το οποίο είναι σε φυσική απόχρωση και ταιριάζει απόλυτα με το λευκό του τοίχου και του παράθυρου. Τα μαξιλάρια είναι σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα οποία με την σειρά τους δημιουργούν μια αίσθηση ζωντάνιας και ενδιαφέροντος. Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το φυτό στο παράθυρο χάρης το οποίο πετυχαίνουμε μια φυσική πινελιά στη διακόσμηση.

Σαν διακοσμητές θα επικεντρώναμε την προσοχή μας στο ξύλο του πάγκου το οποίο είναι σε φυσική απόχρωση και ταιριάζει απόλυτα με το λευκό του τοίχου και του παράθυρου. Τα μαξιλάρια είναι σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τα οποία με την σειρά τους δημιουργούν μια αίσθηση ζωντάνιας και ενδιαφέροντος. Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το φυτό στο παράθυρο χάρης το οποίο πετυχαίνουμε μια φυσική πινελιά στη διακόσμηση.

Ενδεικτικές βελτιώσεις:

  • Για να προσθέσετε μια πινελιά πολυτέλειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια με κρόσσια ή δαντέλα.
  • Για να προσθέσετε φωτεινότητα στο χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια σε έντονα χρώματα.
  • Για να δώσετε άνεση και ζεστή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαλί στο πάτωμα.

Συμπερασματικά

Συνοψίζοντας σε περίπτωση που το απαιτούν οι συνθήκες δοκιμάστε να αξιοποιήσετε την εσοχή του παραθύρου σας στο έπακρο! Είτε με έναν χτιστό πάγκο είτε με ένα κρεβάτι που θα έχει αποθηκευτικό χώρο. Για περισσότερες συμβουλές μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Περιμένουμε το κάλεσμα σας!

Προσθήκη σχολίου

Sign up to receive the latest updates and news

© 2022 Pasignosto.gr - All rights reserved. Κατασκευή και Προώθηση ιστοσελίδων SEO Marketer